Pareri NIVEA BB cream 5 in 1 - Wiki creme BB ingrijirea tenului.

Sa ne facem in cateva cuvinte o parere despre NIVEA BB cream 5 in 1 crema hidratanta de înfrumusetare pentru ten deschis, un produs cosmetic de calitate marca NIVEA, si un scurt wiki despre ceea ce sunt cremele "BB".

Termenul  „BB” este o prescurtare de la „blemish balm” sau „beauty balm”.  La origine, cremele "BB" au fost folosite de victimele unor afectiuni ale pielii pentru acoperirea cicatricilor.

Dermatologul  german Christine Scharammek este inventatorul cremei "BB" .

Cremele BB se recomandă drept soluţia tuturor problemelor tenului, îmbinând atât beneficii skin care – antioxidanti, vitamine, acid hialuronic, tratament contra pigmentărilor, SPF – cât şi atributele unui fond de ten miraculos, care se adaptează oricărui tip si nuansă de ten.
Pareri Forumuri NIVEA BB cream 5 in 1

 Acum, NIVEA vine lanseaza NIVEA BB cream 5 in 1 cremă hidratanta de înfrumusetare pentru ten deschis.

Îmbogățită cu Minerale, Provitamina B5 și un strop de machiaj NIVEA BB cream 5 in 1 are ca efect imediat: o piele frumoasă care se vede și se simte

Un singur pas pentru un ten cu un aspect impecabil, sănatos și frumos. Cum acţionează NIVEA BB cream 5 in 1
  •     Uniformizează tenul și minimizează aspectul de pori dilataţi.
  •     NIVEA BB cream 5 in 1 acoperă imperfecțiunile tenului cauzate de acnee, oboseală, cearcăne, pete, roseata și riduri fine.
  •     Tenul capătă un aspect mai luminos, iar nuanța sa naturală este accentuată.
  •     Formula usoara face ca NIVEA BB cream 5 in 1 sa se absoarba rapid în piele, lasand-o catifelată și hidratată.
  •     FPS 10 ajută la protejarea tenului de efectele nocive ale factorilor de mediu și la prevenirea îmbătrânirii premature.

NIVEA foloseşte ingrediente inspirate din natură pentru a crea produse performante care accentuează frumuseţea proprie tenului tău - ca să arăţi și să te simţi cat mai bine.

NIVEA BB cream 5 in 1 are compatibilitate la nivelul pielii testată dermatologic.

Crema BB are un factor de protectie solara ridicat si este mult mai potrivita pentru sezonul cald si mai ales pentru plaja, in cazul in care ai mici imperfectiuni si nu vrei sa renunti definitiv la machiaj.