Pareri OptiBac Probiotics capsule cu probiotice. Gaseste-l pe cel care ti se potriveste.

Sa ne facem o parere despre gama de probiotice OPTIBAC, produse despre care studiile clinice le sustin eficienta si a caror formulare este rezistenta la aciditatea din stomac si nu necesita refrigerare.

Concentratia de bacterii vii ramane viabila cand ajunge in intestin sau in tractul vaginal in functie de destinatia produsului si este garantata pana la data de expirare a produsului.

Gratie expertizei vaste in domeniul microbiologiei, fiecare produs din gama OptiBac are la baza tulpini diferite de probiotice care colonizeaza anumite sectiuni ale intestinului in functie de afectiunea pentru care sunt administrate.


1. Optibac Probiotic pentru copii si sugari (10 plicuri) are o concentratie de 3 miliarde bacterii vii/plic si contine tulpini de Bifidobacterium infantis&bifidum, bacteriile dominante in organismul copiilor sanatosi.

Se administreaza copiilor si sugarilor cu varste de la 0-12 ani, care manifesta urmatoarele simptome: digestie greoaie, imunitate scazuta, alergii, colici, intoleranta la anumite alimente, astm. Se poate administra si femeilor insarcinate, mai ales in ultimul trimestru de sarcina, dar si mamelor care alapteaza.
pareri forum optibac probiotice copii si adulti

2. Optibac Probiotic zilnic (60 capsule) are o concentratie de 2.5 miliarde de bacterii vii/capsula si este recomandat pacientilor cu tulburari de digestie (balonare, flatulenta, constipatie, intoleranta la anumite alimente), imunitate scazuta, stari de oboseala si afectiuni ale pielii (acnee, eczeme).

3. Optibac Probiotic zilnic Extra Forte (30 capsule) are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM- cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume.

Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, precum si pentru cei care se confrunta cu alergii si afectiuni digestive: Sindromul Intestinului Iritabil, boala lui Crohn.

Gratie formulei concentrate, imbunatateste functionarea tranzitului intestinal si amelioreaza simptomele de balonare, flatulenta, crampe abdominale, intoleranta la anumite alimente. Este extrem de eficient pentrua cresterea imunitatii organismului.

4. Optibac Probiotic in tratament cu antibiotice (10 capsule) are o concentratie de 4 miliarde bacterii vii/capsula si contine culturi de bacterii vii care rezista la antibiotic:
  • Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, 
  • Lactobacillus acidophilus Rosell-52.

Se administreaza in acelasi timp cu antibioticul si contracareaza efectele adverse ale acestuia: diaree, afte, candida, constipatie, scaderea imunitatii, crampe abdominale.

5. Optibac Probiotic Saccharomices boulardii (16 capsule) are o concentratie de 5 miliarde bacterii vii/capsula si se recomanda pacientilor care se confrunta cu diaree cronica sau infectioasa, candida, colita si intestin iritabil.

Acest probiotic ajuta la eliminarea bacteriilor daunatoare care provoaca infectia si accelereaza vindecarea.

Administrat pe termen lung, probioticul Saccharomices boulardii neutralizeaza si elimina toxinele din corp si curata colonul.

Nu toate probioticele actioneaza in acelasi fel. Asa ca suntem de parere ca in gama OptiBac cu siguranta il vei gasi pe cel care ti se potriveste!