Pareri PROPOL2 EMF Tablete cu propolis copii si adulti. Informatii prospect.

PROPOL2 EMF, parerea comentariilor  din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,00
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,30

Emotia parerilor referitoare la PROPOL2 EMF (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Furie - 0,08
Dezgust - 0,09
Frica - 0,10
Bucurie - 0,59
Tristete - 0,11
Surpriza - 0,40
Incredere - 0,55
Anticipare - 0,29

Opiniile exprimate in legatura cu tabletele PROPOL 2 EMF sunt pozitive si exprima ca emotii vizibile, multumirea si increderea in acest produs de la Aboca.
aboca propol2 emf pareri forumuri

Conform prospectului Propol2 EMF este un extract multifractionat obtinut prin extractie si fractionare, care selecteaza cele 2 fractiuni nobile ale Propolisului destinat tratarii durerilor in gat:
  • Flavonoide (Pinocembrina si Galangina)
  • CAPE (ester feniletilic al acidului cafeic, caracteristic Propolisului).

Astfel, se elimina acele substante nedorite care determina formarea de filamente solide si depozite de culoare închisa, indezirabile.

Datorita solubilitatii mari în apa a substantelor functionale, extractul liofilizat Propol2 EMF permite valorificarea mai buna a proprietatilor Propolisului.

Ingrediente compozitie PROPOL2  EMF
  • Extract liofilizat multifractionat de Propolis (Propol2 EMF) - 3,75 mg
  • Flavonoide totale  - 1,6 mg
  • din care Pinocembrina + Galangina - 0,45 mg
  • CAPE (ester feniletilic al acidului cafeic) - 90 mCg

Propol2 EMF tablete cu capsuni si miere pentru copii si adulti, practice si cu gust placut, sunt foarte apreciate de copii si pot fi administrate în orice moment al zilei.

Tabletele cu propolis si gust de miere care sunt recomandate a se dizolva in gura, mentin sanatatea cavitatii bucale si protejeaza caile respiratorii superioare de infectii precum laringita, faringita, amigdalita sau virozele respiratorii.

MOD DE ADMINISTRARE PROPOL2 EMF:

Se recomanda administrarea a 2-4 tablete pe zi pentru copiii cu va^rste între 3 si 6 ani si a 5-8 tablete pe zi pentru copiii cu varsta de peste 6 ani.

Pentru un efect maxim dizolvati încet tableta în gura.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Contraindicat pentru persoanele cu predispozitie la alergii, mai ales la polen si la produse apicole, precum si pentru persoanele atopice si astmatice.

La momentul analizei pretul unei cu cutii cu 45 tablete de Propol2 EMF era de aproximativ 31 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.