Pareri THYMO SIROP, SPRAY si THYMOTABS: Cimbrul-de-cultură, solutia naturala pentru raceala.

Substanţele active ale cimbrului-de-cultură se regăsesc în gama Thymo, de la Tilman, companie belgiană cu tradiţie indelungata în fitoterapie.

Suplimentele alimentare Thymo pot fi administrate sub formă de sirop, spray sau comprimate de supt.

1) THYMO SIROP conţine extract fluid de cimbru-de-cultură și poate fi administrat copiilor începând cu vârsta de trei ani.

2) THYMO SPRAY este alternativa pentru persoanele care vor să evite zahărul, fiind realizat cu stevia, îndulcitor natural.

3) THYMOTABS sunt disponibile în trei variante: Orange, Nature și Fresh. În afară de cimbru- de-cultură, comprimatele de supt cu gust plăcut conţin vitamina C și ulei esenţial de eucalipt, pentru  buna funcţionare a sistemului imunitar și revigorarea căilor respiratorii.
pareri forumuri thymo sirop, spray si thymotabs

Toamna este perioada din an în care se înregistrează o creștere a cazurilor de răceală și gripă la copii.

Ei au nevoie de remedii naturale, pe bază de plante, special concepute pentru a calma durerile și pentru a combate infecţiile.

Dintre cele 350 specii de cimbru care se găsesc în natură, Thymus vulgaris are multiple utilizări în fitoterapie.

Cunoscut în popor sub denumirea de cimbru-de-cultură sau cimbru-de-câmp, este folosit din cele mai vechi timpuri ca leac pentru afecţiunile respiratorii.

Acum ai acces la substanţele active ale plantei medicinale cu gama de suplimente alimentare Thymo, de la Tilman.

Denumirea știinţifică a plantei (Thymus vulgaris) provine de la cuvântul grecesc „thymos” (parfum).

Uleiul esenţial de cimbru era adăugat la bandaje soldaţilor pentru a preveni infectarea rănilor.

Cimbrul-de-cultură este cultivat în zona mediteraneană.

Uleiul esenţial de cimbru-de-cultură se extrage din frunzele plantei și are un efect emolient asupra mucoasei gâtului.

Este folosit din antichitate pentru a trata afecţiunile căilor respiratorii superioare.

Datorită proprietăţilor antiseptice și antiinflamatorii, combate infecţiile și ameliorează durerile în gât, iar efectul expectorant se dovedește util pentru eliberarea tractului respirator afectat de răceală sau gripă.

Substanţele active ale cimbrului-de-cultură nu sunt cu nimic mai prejos decât medicamentaţia alopata recomandată în caz de răceală și gripă, precum ambroxolul și acetilcisteina, arată rezultatele unui studiu multicentric din 1997, la care au participat 7783 pacienţi cu bronșită acută.

Acesta este doar unul dintre testele clinice care au vizat cimbrul-de-cultură de-a lungul timpului și care au  confirmat eficienţa sa în ameliorarea celor mai neplăcute simptome ale afecţiunilor respiratorii.