PROMIOD INGREDIENTE SI O PARERE DESPRE PROMIOD APIFITO

Suplimentul naturist PROMIOD exista numai sub forma de gel si nu capsule. Modul de administrare a Promiod este obligatoriu pe cale bucala.

Datorita actiunii directe asupra peretilor vaselor de sange, Promiod de la Apifito scade nivelul colesterolului si diminueaza riscul aretrosclerozei.

INGREDIENTE PROMIOD APIFITO UCRAINA

- miere de albine

- propolis

- ceara de albine

- ulei de catina
pareri forumuri promiod apifito

- extract de cedru

- extract de dovleac

In sine se observa ca PROMIOD este un supliment natursit apicol. Ingredientele sale principale fiind propolisul, mierea si ceara de albine.

Proprietaile produselor apicole in sanatatea umana sunt dovedite, asa incat cu siguranta Promiod are efecte benefice asupra starii de sanatate a organismului uman.

Adausul de catina, cedru si dovleac potentand actiunea acestui produs naturist din Ucraina care poate fi utilizat in profilaxia afectiunilor cardiovasculare: aritmia, stenocardita, boala ischemica, dilatarea varicoasa a venelor, tromboflebita si hipertensiunea arteriala de tip 1 si 2.

Deasemena PROMIOD regleaza functia glandei tiroide. Este eficient impotriva diabetului zaharat, deoarece mierea de albine nu contine zahar si combinatia cu uleiurile esentiale de cedru, catina si dovleac actioneaza benefic asupra pancreasului, scazand astfel nivelul glicemiei din sange.

O eficacitate interesanta spun  producatorii din Ucraina ca o are PROMIOD atunci cand este utilzat impotriva: sinuzitei, haimoritei, otitei dar si impotriva eczemelor si a psoriazisului.

Parerea noastra despre Promiod este ca acest supliment naturist are efecte benefice in mentinerea sanatatii chiar daca nu este un panaceu universal.

Uleiul de catina e cel mai bogat produs natural în carotenoide, după uleiul de palmier. Uleiul de catina se obtine prin presare la rece sau prin extragere cu solvenţi.

Dintre virtuţile uleiului de cătină putem aminti acţiunea antiinflamatorie, antibacteriană, uşor narcotică şi sedativă.

Uleiul de catina este folosit în tratamentul plăgilor şi ulceraţiilor greu vindecabile, al arsurilor, ulcerului gastric sau în ginecologie.