SOD natural pareri fiole cu suc de orz verde. Rezumat prospect, beneficii, contraindicatii.

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre SOD natural Institul Cantacuzino  sa ma asigur ca nu sunt singurul la care a functionat. 

Cele mai importante surse au fost forumurile cu topicuri despre: am luat sod natural, sod natural contraindicatii si beneficii prospect

Am observat ca multi care au folosit produsul, au fost foarte multumiti de acesta. Cu toatea astea, sunt si cativa care spun ca au incercat alte produse care au functionat mai bine. Asadar, cred ca depinde de metabolism. 

Pentru mine, acesta a functionat cel mai bine si din acest motiv iti recomand sa il incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru organismul tau. Tine cont ca aceasta parere este subiectiva.

pareri forumuri sod natural 10 fiole x 5ml - institutul cantacuzinoPotrivit informatiilor din prospect SOD natural este un preparat enzimatic de origine vegetala, obtinut prin extractie din orz verde.

Datorita continutului ridicat de substante cu activitate de epurare a radicalilor toxici de oxigen, SOD NATURAL este util ca supliment alimentar, fortifiant al organismului in conditii de stres, efort fizic si psihic ridicat.

SOD NATURAL este suc de orz verde care contine in compozitie:
  • substante cu activitate enzimatica de tip superoxid dismutaza 150 U.I;
  • substante cu activitate enzimatica de tip peroxidaza 15000 U.I. precum si o serie de substante cu actiune energizanta ca oligoelemente ( sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fier, cupru, fosfor, mangan, zinc), aminoacizi esentiali, vitamine.

Superoxid dismutaza (SOD) este o familie de metaloenzime antioxidante implicate în sistemul de aparare împotriva speciilor reactive de oxigen (ROS).

Superoxid dismutaza converteste radicalii superoxid în apa si peroxid de hidrogen, care este apoi catalizat în O2 si H2O de glutation peroxidaza si catalaza.

Mod de administrare fiole SOD NATURAL:
  • la adulti: 2 fiole / zi, dimineata si seara, baute cu 30 minute inainte de masa, se poate creste la 4 - 6 fiole pe zi.
  • la copii: 1 fiola pe zi bauta cu 30 minute inainte de masa.

O cura completa cu SOD Natural trebuie sa dureze de 30 zile.

Nu s-au semnalat reactii adverse la administrare SOD Natural. Totusi, daca se tine cont ca produsul contine gluten, este contraindicata administrarea SOD NATURAL la persoanele cu intoleranta la gluten. In caz de supradozaj pot sa apara fenomene diareice.

MAI POTI CITI