SOD natural pareri fiole cu suc de orz verde. Rezumat prospect.

SOD natural Institul Cantacuzino, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,40
3. Sentiment neutru - 2,80

Emotia parerilor referitoare la SOD natural Institul Cantacuzino (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Furie - 0,07
Dezgust - 0,09
Frica - 0,15
Bucurie - 0,70
Tristete - 0,10
Surpriza - 0,54
Incredere - 0,46
Anticipare - 0,32
Pareri forumuri SOD natural suc de orz verde

Potrivit informatiilor din prospect SOD natural este un preparat enzimatic de origine vegetala, obtinut prin extractie din orz verde.

Datorita continutului ridicat de substante cu activitate de epurare a radicalilor toxici de oxigen, SOD NATURAL este util ca supliment alimentar, fortifiant al organismului in conditii de stres, efort fizic si psihic ridicat.

SOD NATURAL este suc de orz verde care contine in compozitie:
  • substante cu activitate enzimatica de tip superoxid dismutaza 150 U.I;
  • substante cu activitate enzimatica de tip peroxidaza 15000 U.I. precum si o serie de substante cu actiune energizanta ca oligoelemente ( sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fier, cupru, fosfor, mangan, zinc), aminoacizi esentiali, vitamine.

Superoxid dismutaza (SOD) este o familie de metaloenzime antioxidante implicate în sistemul de aparare împotriva speciilor reactive de oxigen (ROS).

Superoxid dismutaza converteste radicalii superoxid în apa si peroxid de hidrogen, care este apoi catalizat în O2 si H2O de glutation peroxidaza si catalaza.

Mod de administrare fiole SOD NATURAL:
  • la adulti: 2 fiole / zi, dimineata si seara, baute cu 30 minute inainte de masa, se poate creste la 4 - 6 fiole pe zi.
  • la copii: 1 fiola pe zi bauta cu 30 minute inainte de masa.

O cura completa cu SOD Natural trebuie sa dureze de 30 zile.

Nu s-au semnalat reactii adverse la administrare SOD Natural. Totusi, daca se tine cont ca produsul contine gluten, este contraindicata administrarea SOD NATURAL la persoanele cu intoleranta la gluten. In caz de supradozaj pot sa apara fenomene diareice.

La momentul analizei pretul unei cutii cu 10 fiole de SOD Natural era de aproximativ 80 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.