VEDIXIN MAX cu Luteina – pareri despre Vedixin capsulele Pentru Vedere Optima

Sa ne facem o mica parere despre VEDIXIN MAX capsulele cu luteina unul din cele mai noi produse ZDROVIT, un supliment care are grija in mod eficient de vederea noastra și care pe forumuri are parte de recenzii pozitive.

Compozitia Vedixin Max cu Luteina este una complexa si special elaborata pentru a asigura o vedere optima.

Asadar, capsulele de Vedixin sunt un supliment alimentar complex, care prin compozitia speciala, vine in spirijinul unei vederi sanatoase.

Despre compozitia capsulelor VEDIXIN pe scurt putem spune ca este perfect echilibrata si ajustata pentru a oferi intr-o capsula nutrientii, vitaminele si minerale pentru o zi.  Mai ales ca suplimentul Vedixin Max se administreaza odata pe zi.

Luteina este un antioxidant important pentru vedere ajutând la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i împotriva radiatiilor UV în exces.
pareri vedixin max luteina zdrovit

Datorita puternicului efect antioxidant, luteina încetineste progresia unor boli degenerative ale ochiului si opacifierea cristalinului.

Ingrediente 1 comprimat de Vedixin Max de 500 mg contine in compozitie:

  • 24 mg luteina;
  • 1,4 mg vitamina B2 (100% VNR*); 
  • 120 µg vitamina A retinol echivalent (15% VNR*); 
  • 5 mg zinc (50% VNR*); 
  • vitamina E 6 mg a-TE (50% VNR*)

*VNR  - valoare nutriionala de referinta (conf Reg 1169/2011).
Lista ingrediente Vedixin Max pentru vedere optima:

1. Luteina este un antioxidant important pentru vedere ajutând  la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejându-i împotriva radiatiilor UV în exces.

2. Vitamina B2, zincul si vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale.

3. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

4. Zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A.

VERIFICĂ PREȚURILE FARMACIA Dr. MAX

Vedixin Max pare sa fie un supliment foarte bun, cu efecte reale si fara niciun pericol. Chiar daca nu se pot garanta ca efectele lui vor fi aceleasi pentru fiecare persoana (probabil ca nu, pentru ca niciun medicament sau supliment nu actioneaza la fel pentru toata lumea), credem ca poate sa fie cumparat cu incredere de oricine.

ZDROVIT este companie cu peste 9 ani de activitate in piata farmaceutica din Romania ce isi dezvolta permanent portofoliul variat ce cuprinde produse farmaceutice pe baza de vitamine, minerale si extracte din plante, dar si produse de tip suplimente alimentare, OTC, RX, produse cosmetice si produse cosmetice pentru ingrijirea orala.

Interese legate de articol: vedixin, vedixin prospect, vedixin pret, vedixin prospect contraindicatii, vedixin pret prospect.