LIPS UP pareri balsam de buze acid hialuronic pentru volum disponibil doar in farmacii.

Sa ne facem o parere despre LIPS UP un balsam de buze de la Zdrovit, un produs cosmetic disponibil doar in farmacii si care contine in compozitie acid hialuronic.

Conform informatiilor din prospect, LIPS UP reprezinta combinatia dintre acidul hialuronic reticulat si lipidele responsabile cu îngirijirea pielii, care impreuna netezesc textura buzelor, oferindu-le un plus de volum si îngrijire de lunga durata.

Marirea volumuului buzelor cu acid hialuronic este cea mai frecventa metoda de augmentare temporara a buzelor fiind si cea mai recomandata de specialisti.

Acidul hyaluronic cu greutate moleculara mare si legaturi speciale intre molecule (crosslinkat) are o vascozitate mult mai mare, este mai stabil si rezistentent la fagocitare ( remane neta intre 6-18 luni) are efect de volumizare.
pareri forumuri zdrovit lips up balsam de buze pentru volum

Balsamul de buze cu acid hialuronic Lips UP confera un aspect stralucitor si o nuanta discreta. Confera un aspect natural, buze moi, este definit conturul, se confera volum global.

Acest Disponibil în doua culori – Marsala si Rosé.

Rezumand, principalele efecte benefice ale Lips UP Zdrovit sunt urmatoarele:
  • Confera volum buzelor
  • Defineste conturul buzelor
  • Asigura ingrijire de lunga durata

Mod de utilizare LIPS UP balsam de buze pentru volum cu acid hialuronic: 1-2 aplicari pe zi.

Compozitie balsam pentru volum LIPS UP: Hydrogenated Polyisobutene, Ricinus Communis Seed Oil, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylene/Propylene/ Styrene Copolymer, Butylene/ Ethylene/Styrene Copolymer, Aqua, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Cetearyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Stearate, Menthol, Cylindrotheca Fusiformis Extract, Glycine Soja Seed Extract, Portulaca Pilosa Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/ Sebacate, Sodium Isostearate, Sorbitan Isostearate, Benzyl Nicotinate, Sucrose Cocoate, Palmitoyl Tripeptide-38, Ethylhexylglycerin, BHT, Mica, Iron Oxides, Titanium Dioxide.

La momentul analizei pretul unui tub de LIPS UP era de aproximativ 35 lei.

Lips UP balsam de buze pentru volum cu acid hialuronic, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,20

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Lips UP balsam de buze pentru volum cu acid hialuronic culoare Marsala (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,40
Incredere - 0,59
Grad de inhibitie - 0,12