MEDOSAN KURKUMA PLUS O PARERE DESPRE COMPOZITIA TABLETELOR CU RADACINA DE CURCUMA

Sa ne facem o parere despre Medosan Kurkuma Plus, un supliment alimentar dezvoltat de catre oameni de stiinta elvetieni. Medosan Kurkuma Plus este un produs care poate fi utilizat fara probleme si în combinatie cu alte medicamente.

Medosan Kurkuma Plus contine 82.5% extract de radacina de curcuma având beneficii în tratementul artritei, durerilor articulare, problemelor legate de circulatia sângelui si a sistemului vascular. 

Ccontribuie la mentinerea sanatatii inimii si a sistemului vascular, intarind in acelasi timp sistemul imunitar. Curcumina, substanta active din curcuma poate fi benefica doar in formula concentrata, in plante existand cantitati insuficiente.

Curcuma este utilizata în terapiile medicale traditionale indiene ayurvedice, de mai bine de 5000 de ani, pentru stimularea digestiei, suprimarea febrei, tratarea infectiilor, durerilor articulare si combaterea afectiunilor ficatului.
pareri forumuri curcuma plus medosan

În medicina chinezeasca curcuma se foloseste de mult pentru facilitarea circulatiei sângelui, ca hemostatic, 1 cutie Medosan Kurkuma Plus contine 90 de tablete.

Modul de administrare a Medosan Kurkuma Plus este conform prospectului  2-4 tablete pe zi.

Compozitie Medosan Kurkuma Plus:
  • praf de radacina de curcuma (82.5%),
  • celuloza microcristalina,
  • polyvinyl-pyrrolidon,
  • shellac,
  • stearat de magneziu,
  • dioxid de siliciu, talc,
  • vitamina E (5mg)

Încercati si Dumneavoastra Medosan Kurkuma Plus!

MEDOSAN KURKUMA PLUS, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,60.

1. Sentiment Pozitiv - 1,90
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la MEDOSAN KURKUMA PLUS (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,62
Incredere - 0,37
Grad de inhibitie - 0,16