MENOLESS LIFENOL pareri comprimate naturale pentru bufeuri. Rezumat prospect.

Sa incercam sa ne facem o parere despre comprimatele MENOLESS LIFENOL de la Bioeel, care conform datelor din prospect, reprezinta un tratament natural pentru bufeuri.

Datorita unor modificari hormonale, majoritatea femeilor prezinta  simptome climacterice si disconfort la menopauza.

Netratate, aceste simptome sau boli impiedica multe femei sa-si continuie viata in ritmul si in modul in care erau obisnuite.

Aproximativ 70% dintre femeile aflate la menopauza sunt afectate de bufeuri,care sunt recunoscute la nivel mondial ca principalul simptom al disconfortului in timpul menopauzei.

Cu scopul de a reduce acest disconfort, in zilele noastre tot mai multe femei sunt in cautarea unor solutii naturale, eficiente si sigure.
Menolass Lifenol Pareri Forumuri

MENOLESS LIFENOL de la Bioeel, contine in compozitie Lifenol, care este primul extract patentat din conurile de hamei de pe piata romaneasca, standardizat la 8-prenilnaringenina, cel mai activ dintre substantele fitoestrogene cunoscute.

Lifenolul efecte pozitive asupra simptomelor asociate menopauzei, in special bufeuri, efecte sustinute de 2 studii clinice efectuate pe subiecti umani.

Studiile clinice efectuate aduc dovezi clare ca Lifenol poate fi o alternativa valoroasa pentru femeile care cauta solutii pentru ameliorarea simptomelor menopauzale minore si moderate, fara a se baza pe terapia conventionala de substitutie hormonala.

Menolass Lifenol imbunatateste calitatea vietii ameliorand depresiile,reducand iritabilitatea,starile de irascibilitate si insomnia.

Compozitie Menoless Lifenol comprimate:
  • Lifenol 85mg-extract hidroalcoolic uscat 15-25:1 (maltodextrina,dioxid de siliciu coloidal) din conurile femele de hamei (Humulus lupulus L.) standardizat in 8-prenilnaringenina (0.15-0.25%)
  • celuloza microcristalina, lactoza monohidrat ,amidon de porumb-agenti  de incarcare, talc-antiaglomerant, stearat de magneziu-antiaglomerant.

Menoless Lifenol se recomanda femeilor pentru reducerea simptomelor asociate menopauzei,in special bufeurile si transpiratiile nocturne.

Date clinice demonstreaza ca dupa o cura de 8 saptamani,incidenta bufeurilor a scazut de 3 ori,iar cel al transpiratiilor nocturne de 2 ori.

Mod de administrare Menolass Lifenol: se recomanda 1 comprimat pe zi.

MENOLESS LIFENOL, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 1,90
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la MENOLESS LIFENOL (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,40
Incredere - 0,52
Grad de inhibitie - 0,15

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.