Pareri CENTROKINETIC Clinica de recuperare - Fizioterapie si Kinetoterapie Bucuresti.

Sa incercam sa ne facem o parere despre clinica de recuperare medicala Centrokinetic, un centru medical de excelenta care ofera servicii de fizioterapie si kinetoterapie de top in Bucuresti.

Centrokinetic, este centrul de fiziokinetoterapie care raspunde cu solutii clare pentru problemele tale de motricitate (adica totalitatea functiilor nervoase si mus­culare care permit miscarile voluntare sau automate ale corpului.).

Clinica de recuperare medicala Centrokinetic are la baza un concept de reabilitare unic in Romania, creat de medicul ortoped Bogdan Ioan Andrei. Atuul programului este imbinarea rolului de medic specializat cu cel de terapeut.

Mai exact, pana la vindecare, pacientul parcurge un program format din cinci etape, care il ajuta atat pe el, cat si pe medic sa inregistreze progresul facut. La aceasta ajuta si implementarea sistemului ReFlex, o metoda de urmarire a pacientilor la kinetoterapie cu senzori.
pareri Centrokinetic clinica de recuperare opinii forumuri

La Centrokinetic vom gasi o echipa de medici de elita in domeniul recuperarii si un cabinet ultramodern, pregatit pentru cele mai bune tehnici  si proceduri de recuperare.

Din cadrul echipei medicale Centrokinetic fac parte Bogdan Ioan Andrei – medic primar ortopedie, Alexandru Crintea – medic specialist ortopedie traumatologie si Catalin Gican – medic specialist ortopedie traumatologie.

Departamentul de kinetoterapie dispune de aparatura ultra moderna – amintim doar Winback 3s, The QuickBoard – si este condus de Alin Voica, supraspecializat in traumatologie sportiva, cu 15 ani de experienta in medicina de recuperare. 

Alin Voica se mandreste cu peste 5.000 de pacienti recuperati complet, dintre care 500 cu ligamentoplastie. Dar si cu reintegrarea in sport a peste 100 de sportivi de performanta.

Centrokinetic dispune de o echipa foarte experimentata in domeniul fizioterapiei, condusa de Oana Antonic

Dintre terapiile disponibile enumeram: Termo Tecar Zimmer, Zimmer Cryo, Terapia LASER MLS robotizata (cea mai avansata tehnologie laser disponibila in prezent), Terapia ANF (amino neuro frecventa).

In cadrul clinicii Centrokinetic si copiii gasesc ajutor in tratarea diverselor probleme cu  care se confrunta. 

Compusa din doi terapeuti Schroth cu experienta de peste 5 ani in tratarea copiilor cu afectiuni ortopedice si neurologice si un terapeut Vojta cu experienta de peste 15 ani in recuperarea copilului, echipa Centrokinetic are rezultate excelente in recuperarea medicala pediatrica, fie ca vorbim despre problemele spinale sau congenitale ale nou-nascutului, fie despre afectiunile coloanei vertebrale sau afectiunile neurologice.

Centrokinetic clinica de recuperare medicala, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,20

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Centrokinetic clinica de recuperare medicala (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,34
Incredere - 0,55
Grad de inhibitie - 0,16

Emotia parerilor referitoare la Centrokinetic clinica de recuperare medicala (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,54
Incredere - 0,70
Anticipare - 0,61