Pareri COLIEF Infant Drops picaturi care alina colicile la sugari. Rezumat prospect.

COLIEF Infant Drops, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,20

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la COLIEF Infant Drops (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,35
Incredere - 0,61
Grad de inhibitie - 0,19

Potrivit informatiilor din prospect, picaturile de Colief (100% natural) scindeaza lactoza din laptele sugarului (înainte de a fi baut), astfel  incât sa fie mai usor digerabil.
pareri forumuri picaturi colief drops pentru sugari

Studiile clinice au aratat ca orele de plans s-ar putea reduce semnificativ atunci când laptele baut de sugar este tratat cu Colief Infant Drops.

Colief Infant Drops se foloseste la fiecare masa a sugarului pâna la vârsta de trei-patru luni, moment in care simptomele asociate colicilor ar trebui sa dispara.

Ingredientul activ din compozitia Colief Infant Drops este lactaza, o enzima care exista în mod natural în organism.

Deficienta tranzienta de lactaza se poate transforma într-un disconfort digestiv temporar, cauzat de nedigerarea lactozei din mâncare.

Aceasta poate fi un factor important la unii copii cu colici. Aparatul digestiv se maturizeaza în timp si în jurul vârstei de 3 luni ar trebui sa puteti scoate treptat picaturile.

Picaturile de Colief scindeaza lactoza din laptele sugarului (înainte de a fi baut), astfel încât sa fie mai usor digerabil.

Mod de administrare COLIEF Infant Drops: de la nastere pana la 3-4 luni se poate se folosi la fiecare masa a sugarului pana in momentul in care colicii copilului ar trebuie sa dispara in jurul a 3-4 luni. Daca la un moment se intampla ca semnele de disconfort sa reapara, reveniti la dozajul anterior.

Alaptare: Adaugati 4 picaturi de Colief peste cateva linguri de lapte de la san intr-un recipient si administrati bebelusului intr-l lingurita sterilizata.

Alte metode de administrare: Preparati formula de lapte conform instructiunilor producatorului, puneti 4 picaturi de colief in laptele cald, agitati cand si cand, iar dupa o ora hraniti copilul.

Informatii suplimentare despre COLIEF Infant Drops: pastrati flaconul in frigider odata deschis, pana in 3 saptamani.

Colief Infant Drops Picaturi cu enzima lactaza, 15 ml avea la momentul analizei pretul de aproxiamtiv 95 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.