Pareri EFI-DIGEST Naturalis recomandat pentru tratarea problemelor digestive. Rezumat prospect.

Conform informatiilor din prospect Efi-Digest este un supliment alimentar recomandat in tulburari digestive cauzate de excesul culinar, persoanelor sedentare si persoanelor cu probleme digestive.

Parerea review-urilor analizate are polaritate emotionala pozitiva si este exprimata printr-un limbaj ce caracterizeaza persoanele cu o gandire preponderent analitica, bazata pe fapte concrete.

Naturalis Efi-Digest este un supliment alimentar ce contine pancreatina (250 mg). Aceasta este o substanta naturala de origine animala, obtinuta in conditii controlate, din pancreas de porc sau de vita.

Pancreatina contine 4 clase de enzime: proteaze, lipaze, glicozidaze si nucleaze. Suplimentarea dietei cu pancreatina este recomandata in cazul disfunctiilor pancreatice (secretie insuficienta) sau in cazul alimentatiei excesive repetate.
Pareri forumuri Naturalis Efi Digest Pancreatina

Efi-Digest este recomandat persoanelor sedentare si celor cu probleme digestive, fiind util in digestia unui exces de alimente bogate in proteine si grasimi

Tulburari digestive provocate prin exces alimentar, usureaza digestia in cazul excesului de proteine si grasimi

Dupa o masa copiasa Efi-Digest de la Naturalis va ajuta la calmarea durerilor si greturilor de la suprasolicitare cu mancare.

Mod de administrare Efi-Digest (Adulti): 1 comprimat pana la 3 comprimate pe zi intimpul sau dupa masa.

Efi-Digest, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,00
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,30

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Efi-Digest de la Naturalis (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Incredere - 0,31
Grad de inhibitie - 0,11

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.