Pareri NIOXIN System 2 Set impotriva caderii parului 150+150+40ml.

Sa incercam sa ne facem o parere despre NIOXIN System 2, "fratele mai mic" al Nioxin 4, un set special conceput pentru tratamentul caderii parului.

De peste 25 de ani, NIOXIN este singurul brand profesional dedicat excluisv caderii parului, o problema neplacuta cu care se confrunta unul din doi clienti, fie barbati, fie femei.

In primul rand, acest program in 3 pasi de la NIOXIN este format din: Sampon 150ml, Balsam 150ml si Tratament leave-in 40ml.

Samponul Nioxini System 2 ajuta la eliminarea sebumului din jurul firului de par, a acizilor grasi si a reziduurilor de pe scalp si par. Ofera parului un aspect mai des.

Balsamul Nioxin Sysrem 2 este un produs delicat care ofera scalpului rezistenta si echilibreaza nivelul de hidratare.
Pareri Forumuri NIOXIN System 2 Set impotriva caderii parului

Tratamentul Leave-in este un tratament cosmetic ce contine anti oxidanti si extract de plante, ofering
un scalp improspatat.

Acest sistem in 3 parti NIOXIN System 2 este solutia impotriva subtierii parului si promite un par mai bogat, cu mai putine fire de par rupte, in 5 moduri care se completeaza in mod sinergic:
  • Reduce pierderea firelor de par datorate ruperii
  • Ofera parului un aspect mai bogat
  • Intareste structura firului de par
  • Ofera rezistenta firului de par impotriva degradarii
  • Curata scalpul de reziduurile de sebum
  • Pentru par natural cu structura fina impotriva subtierii si caderii puternice a parului

Una dintre tehnologiile incorpoarte in compozitia Nioxinin System 2 este: BioAMP.

BioAMP ofera un aspect de par mai des prin marirea diametrului fiecarui fir de par si reduce caderea parului prin cresterea rezistentei impotriva degradarii si a ruperii.

Folosind aminoacizi de cistina si ingrediente de ingrijire care nu incarca parul, BioAMP confera un aspect de par mai des si ajuta la cresterea diametrului fiecarui fir de par si contribuie la reducerea caderii parului prin consolidarea rezistentei impotriva degradarii si ruperii.

Pretul NIOXIN System 2 Set impotriva caderii parului 150+150+40ml era la momentul scrierii articolului de aproximativ 85 lei

NIOXIN System 2 Set impotriva caderii parului, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,20

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la NIOXIN System 2 Set impotriva caderii parulu (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Incredere - 0,31
Grad de inhibitie - 0,12

Analiza de sentiment a opiniilor consumatorilor ne arata ca  NIOXIN System 2 este un produs cosmetic apreciat, dovada stand polaritatea pozitiva a review-urilor.