Recomandari DERMAPEN mezoterapie Hyperclinica MedLife Timisoara reduceri de 15%.

Specialistii Hyperclinicii MedLife Timsoara, cauta de fiecare data, cele mai bune solutii pentru sanatatea si frumusetea pielii, bazându-se pe tehnologie de cea mai înalta calitate.

Pana pe 30 decembrie, puteti beneficia de reduceri de 15% la proceduri de înfrumusetare precum: mezoterapie cu Dermapen, tratament de rejuvenare cu PRP („procedura vampir”) si tratarea vergeturilor, a cicatricilor si a ridurilor profunde cu eMatrix.

eMatrix-ul este un dispozitiv medical de radiofrecventa fractionata subablativa care a primit aprobarea Comunitatii Europene si a FDA-ului pentru a fi utilizat in proceduri dermatologice care presupun ablatie si rejuvenare cutanata, pentru riduri, cicatrici acnee, vergeturi, piele imbatranita.

Dermapen este o terapie de rejuvenare cu microace automate care, prin miscari verticale, strapung pielea, stimulând astfel secretia naturala de colagen si de elastina, cu afectare epidermala minima.
pareri recomandari  DERMAPEN mezoterapie

Tehnica se bazeaza pe un dispozitiv inovator, sub forma de stilou, ce prezinta un cap cu 11 ace sterile de unica folosinta.

Acestea, vibrând pentru a diminua senzatiile neplacute, executa mii de microîntepaturi.

Nivelul de patrundere a acelor se adapteaza nevoilor fiecarui pacient. Datorita actiunii pe verticala, acele patrund usor în piele, reducând riscul de sângerare.

Efectele tratamentului cosmetic cu Dermapen sunt de tonifiere, de lifting si de reîntinerire a pielii, datorita efectului de refacere a fibrelor de colagen si de elastina.

Dermapen este o solutie pentru riduri, cicatrice postoperatorii, cicatrice postacneice, pigmentari, pistrui.

Cu Dermapen nu exista sanse de infectie, intrucat capetele de tratament sunt sterile si de unica folosinta si nu exista nici efecte secudare.

Poate fi folosit ca si terapie unica sau impreuna cu alte terapii. Dermapen este primul tratament avansat pentru mezoterapia fractionala a pielii.

Numarul de sedinte individuale indicat variaza, în functie de zona tratata si de complexitatea tratamentului, între trei si opt, la un interval de doua-trei saptamâni. Dermapen poate fi  folosit ca terapie unica sau combinat cu mezoterapie.

Pentru programari la proceduri de înfrumusetare, sunteti rugati sa apelati numarul: 0256 960.