RECOMANDARI Produse L'Erbolario Pentru un corp frumos: Hidroscrub superactiv, Împachetare cu alge superactive.

Deoarece cu totii suntem de parere ca astazi un corp tonic si tânar este la fel de important precum un ten luminos, cei de la L'Erbolario au creat game functionale si complete pentru tratamentul pielii corpului.

Este vorba despre o serie de cosmetice de provenienta naturala, eficiente si usor de folosite recomandate pentru a lupta împotriva aspectului neplacut al celulitei, vergeturilor, a pierderii tonicitatii, dar si pentru pastrarea si refacerea formelor armonioase ale trupului si pentru stralucirea pielii.

Pentru a crea produse superactive împotriva aspectului neplacut provocat de celulita, experienta cercetatorilor L ’Erbolario a selectionat zece plante acreditate din medicina traditionala, rezultat unor cercetari contemporane, plante cu actiuni specifice: Ginkgo biloba, arnica, castanul salbatic, centella asiatica, ruscusul, ceaiul verde, stejarul marin, cola, guarana si salvia chineza.
RECOMANDARI Produse Cosmetice L'Erbolario Pentru un corp frumos

L'Erbolario  Hidroscrub Superactiv Masate pe piele, micro-granulele din samburii de masline dispersate intr-o baza vegetala tensioactiva foarte delicata si nespumoasa, ajuta la înlaturarea tuturor impuritatilor si reziduurilor exfolierii naturale zilnice ce constituie o bariera care împiedica pielea sa respire.

Între timp, încep sa-si faca efectul extractele de Cola, de Ginkgo biloba, de Salvia miltiorrhiza: un ridicat procent de cafeina, vitexina si vitamina E redau pielii tonifierea si fermitatea. 

În lupta cu aspectul inestetic al celulitei este extrem de importanta perseverenta zilnica. Hidroscrub Superactiv face din dusul granulele din sâmburii de zilnic o rutina indispensabila masline dispersate într-o din acest proces de durata.

 L'Erbolario  Împachetare cu alge superactive Împachetarea cu alge superactive actioneaza rapid si intens asupra aspectului inestetic al pielii provocat de celulita (aspect dur, piele de portocala sau cu denivelari, adipozitati localizate), datorita proprietatilor algelor marine si a celor mai eficiente extracte din plante.

Amestecul este, de fapt, compus dintr-o pulbere micronizata de alga bruna si din mucegaiul algei rosii, ambele recoltate si prelucrate astfel încât sa-si pastreze nealterate toate proprietatile.

 L'Erbolario  Crema intensiv superactiva Trei noi ingrediente foarte eficiente: extractele de salvie chineza, guarana si Ginkgo biloba vin sa sustina si sa accelereze actiunea Cremei superactive, deja bogata în substante functionale sinergice, precum extractele de Cola, ruscus, Centella asiatica si arnica montana, dând nastere unui instrument perfect pentru combaterea si reducerea aspectului inestetic provocat de celulita. 

Un instrument ce actioneaza asupra tuturor tipurilor de celulita, având efect tonifiant, fortificator si elasticizant asupra tesuturilor pielii, rezultatul fiind imediat vizibil. 

Aplicarea Cremei intensiv superactive este comoda si nu necesita masaj îndelungat. Totodata, aceasta crema nu are o consistenta uleioasa si patrunde usor în piele, fapt care-ti permite sa te îmbraci imediat dupa aplicare.