REVITASENS Pareri Supliment eficient impotriva Depresiei. Informatii prospect.

RevitaSens de la Glenmark , parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,60.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,20

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la REVITASENS (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Incredere - 0,31
Grad de inhibitie - 0,16

Potrivit informatiilor cuprinse in prospect, REVITASENS este un supliment alimentar care asigura mentinerea echilibrului emotional si a starii de spirit bune.
revitasens glenmark pareri forumuri

RevitaSens de la Glenmark este un supliment alimentar care actioneaza eficient impotriva depresiei, ameliorandu-i simptomele si minimizand riscul aparitiei recurentelor. Totodata, produsul favorizeaza mentinerea unei stari de spirit pozitive.

RevitaSens de la Glenmark are in compozitie acizi grasi Omega 3, vitaminele B6, B9 si B12, L-triptofan.

L-Triptofanul face parte din grupa aminoacizilor esentiali si este utilizat de creier impreuna cu vitamina B6, nicotinamida si magneziu pentru a produce serotonina, un neurotransmitator important care are rolul, printre altele, sa asigure transmiterea mesajelor creierului la unul din mecanismele biochimice ale somnului.

L-triptofan-ul sprijina din plin functia imunitara, este suport pentru sistemul nervos, ADHD si simptomele menopauzei, migrene si dureri de cap.

Uleiul de peste contine acizi grasi nesaturati omega-3 (EPA si DHA).

DHA este principalul compus structural lipidic al sistemului nervos central,membraba celulelor materiei cenusii din creier continand cantitati mari de DHA. Acest acid gras este vital pentru dezvoltarea corespunzatoare a creierului fatului si pentru buna functionare a creierului de-a lungul intregii vieti

Acidul docosahexaenoic contribuie la mentinerea functiei normale a creierului(in conditiile unui consum zilnic de 250mg DHA). EPA este substratul de producere a DHA usor convertibil in DHA.

Datorita proprietatilor sale, vitamina B12 este necesara pentru functionarea normala a sistemului nervos si a creierului.

RevitaSens de la Glenmark Compozitie per capsula
  • Ulei de peste (cu acizi grasi omega3)  370mg
  • EPA (acid eicosapentaenoic)  148mg
  • DHA (acid docosahexaenoic)  74mg
  • L-triptofan  100mg
  • Vitamina B6 1.4mg
  • Acid folic  200ug
  • Vitamina B12  2.5ug

Mod administrare RevitaSens: 1 capsula pe zi.

La momentul analizei de sentiment, pretul unei cutii cu 3o de capsule de RevitaSens era de aproximativ 49 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.