RheumaTabs Pareri comprimate cu Gheara Diavolului pentru dureri articulare. Informatii Prospect.

Sa ne facem o parere despre comprimatele RheumaTabs de la Hyllan, un supliment alimentar special creat pentru tratarea durerilor reumatice.

Conform prospectului cele doua componente active din Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens), si anume harpagozidele si beta-sitosterolul, au dovedit proprietati antiinflamatorii si analgezice, in utilizarea de durata, in cazul durerilor reumatice, efecte dovedite prin numeroase studii clinice.

Gheara-diavolului este o planta medicinala folosita extern pentru durerile articulare. Principiile active ajuta la stimularea sistemului digestiv, de aceea planta este folosita si pentru tratarea indigestiei. Gheara-diavolului ajuta si la probleme de ficat sau vezica biliara.

Datorita compozitiei sale 100% naturale, RheumaTabs poate fi utilizat in conditii de siguranta pana la 90 de zile consecutive.
pareri forumuri rheumatabs hyllan pretul articulatiilor sanatoase

Mai multe studii clinice demonstreaza ca are eficacitate comparabila cu AIS (antiinflamatoarele de sinteza), fara a avea, din fericire, efectele secundare ale acestora.

Compozitie RheumaTabs: Extract de Gheara-diavolului - 330 mg (echivalent cu 9.9 mg harpagozide)

Mod de administrare Rheumatabs: 2 - 3 comprimater pe zi, in functie de intensitatea durerilor.

Opinia noastra este ca extractul din Gheara-diavolului este un adjuvant potrivit in cazul durerilor localizate la nivelul articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor, ajutand la redobandirea mobilitatii si a supletii naturale, fara a avea efectele secundare specifice antiinflamatoarele de sinteza.

La momentul analizei, pretul unei cu cutii cu 30 de comprimate masticabile de RheumaTabs de la Hyllan era de aproximativ 24 lei.

RheumaTabs, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,20

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la RheumaTabs (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,34
Incredere - 0,58
Grad de inhibitie - 0,13