Analiza PARERI DL -Phenylalanine tratament adjuvant in VITILIGO. Rezumat Prospect.

Inainte sa ne facem o parere despre capsulele de DL -Phenylalanine 750mg, sa spunem cateva cuvinte despre afectiunea cronica numita: Vitiligo.

Vitiligo este, cel mai probabil, o afectiune autoimuna. Celulele producatoare de pigment (melanocitele) nu functioneaza normal, permitand distrugerea pigmentului.

Vitiligo apare la 1 % din populatie si afecteaza în mod egal ambele sexe.  Debutul bolii se produce de cele mai multe ori în copilarie sau adolescenta.

Modul in care evolueaza si se multiplica petele decolorate este complet necunoscut, fiind diferit la fiecare individ in parte.

Daca la unii pacienti diagnosticati cu Vitiligo petele se pot multiplica si mari in cateva saptamani, la altii boala poate stagna cateva luni sau chiar ani.
pareri forumuri DL -Phenylalanine adjuvant tratament in Vitiligo

Medicii dermatologi recomanda ca si tratament Psoralens, care stimuleaza pigmentarea din celulele pigmentare normale, sanatoase ce inconjoara celulele afectate, insa reactiile adverse sunt foarte frecvente.

DL – Phenylalanine creste concentrarea si ajuta ca tratament in vitiligo.

Avand in compozitie o substanta naturala denumita DL-fenilalanina care sustine starea de spirit si amelioreaza depresia sau disconfortul fizic.

DL – Phenylalanine tratament in vitiligo este un supliment calmant care contine doua forme ale aminoacidului fenilalanina.

Forma "L" este o substanta naturala gasita in alimente bogate in proteine; se crede a sustine starea de spririt prin cresterea nivelului de chimicale din creier, cum ar fi dopamina si noradrenalina.

Forma "D" este obtinuta pe cale sintetica intr-un laborator; fiind eficienta pentru a bloca o enzima a sistemului nervos care amplifica semnalele de durere.

In mare suplimentul DL – Phenylalanine tratament in vitiligo poate ajuta la prevenirea procesului de defalcarea produs de chimicalele naturale ale creierului.

Imbunatateste aspectul vitiligo. Unele cercetari clinice arata ca in combinatie cu terapia pe baza de lumina ultravioleta (UVA), DL – Phenylalanine poate ajuta la activarea celulelor responsabile de pigmentare la adulti si copii.

DL – Phenylalanine tratament in vitiligo mod de administrare: 1 pana la 3 capsule pe zi.

NU trebuie utilizat de catre persoane care sufera de phenylketonurics, femeile care sunt gravide, vor sa devina gravide sau care alapteaza, persoane care iau medicamente antidepresive care contin inhibitori MAO sau SSR.

Daca aveti hipertensiune arteriala cronica, se ia dupa mese si se consulta un medic.

DL -Phenylalanine 750mg, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Sentiment Pozitiv - 2,00
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la  DL -Phenylalanine (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,53
Incredere - 0,29
Grad de inhibitie - 0,16

Emotia parerilor referitoare la  DL -Phenylalanine (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,57

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.