BREVOXYL pareri Unguent tratament acnee cu Peroxid de Benzoil. Informatii prospect.

BREVOXYL, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,30

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la BREVOXYL (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Incredere - 0,31
Grad de inhibitie - 0,11

Emotia parerilor referitoare la BREVOXYL (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
BREVOXYL pareri Unguent acnee cu Peroxid de Benzoil
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,65

Potrivit informatiilor din prospect crema Brevoxyl este recomandata in tratamentul acneei, forme usoare si medii. Are rezultate excelente inca de la primele aplicari.

Brevoxyl este un gel, preparat cu peroxid de benzoil ca ingrediet activ, suspendat intr-un vehicol gel continind apa purificata, cetyl alcool, dimethyl Isosorblde, simeticona, stearyl alcool si ceteareth-20.

Brevoxyl este o crema (tub de 40 g) (pe care o gasiti doar in farmacii!) si care contine in compozitie peroxid de benzoil 4g, care se aplica in strat subtire, o data sau de doua ori pe zi, pe zona afectata care a fost anterior curatata cu apa si sapun sau un gel special de curatare pentru a indeparta impuritatile si orice alte produse de machiaj.

Peroxidul de benzoil este ingredientul activ din produsele anti-acneice si ajuta la curatarea tenului, destuparea porilor si îndepartarea excesului de sebum de pe fata.

Mai mult, poate fi folosit pentru diferite tipuri de acnee: puncte negre, puncte albe, cosurile rosii si inflamate.

Brevoxyl are un pregnant efect antibacterian – introduce oxigen in folicul, astfel distrugand Propionibacterium acnes.

Are efect keratolitic – exfoliaza stratul cornos al epidermului si astfel favorizeaza evacuarea comedoanelor si deblocarea foliculilor.

Brevoxyl accelereaza vindecarea leziunilor (oxigenul eliberat imbunatateste starea tesutului). Are proprietati antiinflamatorii – inhiba hidroliza trigliceridelor determinata de bacterii.

Important! Brevoxyl nu induce rezistenta bacteriana pentru Propionibacterium acnes.

Mod de utilizare crema BREVOXYL: 1-2 aplicatii/zi pe intreaga suprafata cutanata afectata de acnee, timp de cel putin 2-3 saptamani. inainte de aplicare, pielea se spala cu apa si sapun.

Reducerea maxima a leziunilor apare dupa aproximativ 6 saptamani Brevoxyl poate fi utilizat pe tot parcursul anului – inclusiv in perioada verii.

Poate fi utilizat in timpul sarcinii si alaptarii. Se aplica un strat subtire de crema Brevoxyl pe intreaga zona afectata, o data sau de 2 ori pe zi.

Inainte de aplicare, zona afectata se spala cu apa si sapun.

Raspunsul corpului în ceea ce priveste un medicament/ crema/ solutie difera de la o persoana la alta!

De aceea medicatia nu trebuie administrata pentru ca ati auzit de la un prieten sau vecin (ma confrunt zilnic cu aceasta problema).

Administrarea medicamentelor trebuie recomandata de medic sau farmacist dupa ce acesta a observat si analizat leziunile de la nivelul epidermei dumneavoastra (în cazul unei creme) sau în urma unei scurte anamneze (în cazul medicatiei).

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.