CORSETUL Comfortisse Posture Pareri pretul obținerii unei poziții corecte a spatelui.

Corsetul Comfortisse Posture, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Corsetul Comfortisse Posture (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,59
Incredere - 0,33
Grad de inhibitie - 0,14

Emotia parerilor referitoare la Corsetul Comfortisse Posture (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
Comfortisse Posture Pareri Pret Sensiblu
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,64

Conform informatiilor din cartea tehnica, Comfortisse Posture (la pret promotional in farmaciile Sensiblu), este o centură suport cu bretele care corectează instantaneu postura incorectă a corpului şi ameliorează durerea.

„Îmbrăcaţi” doar bretelele, fixaţi şi închideţi centura suport în jurul taliei. Instantaneu Comfortisse Posture trage umerii înapoi în poziţia corectă, prevenind ţinuta incorectă.

De cum îmbrăcaţi Comfortisse Posture, veţi sta mai drept, partea superioară a corpului revine la postura optimă.

Dacă suferi de dureri de spate și ești obosit toată ziua, atunci acest corset este soluția ideală pentru problemele tale.

Corsetul Comfortisse Posture te ajută să obții o poziție corectă a spatelui, să scapi de dureri și să previi afecțiunile cauzate de o postură incorectă. 

Imediat după fixarea corectă a corsetului vei simți cum benzile elastice alinează umerii în poziția potrivită. 

Corsetul Comfortisse Posture se poartă câteva ore pe zi. În câteva săptamâni de la purtare corpul va începe să se obișnuiască cu postura corectă a spatelui.

Comfortisse Posture se poate regla, în acest fel îl puteţi ajusta pe corpul dumneavoastră. Îl puteţi purta la serviciu, acasă, în maşină, chiar şi în călătoriile mai lungi, etc. Se poate purta şi sub îmbrăcăminte, în acest fel nu atrage atenţia nimănui.

Fixarea corectă a corsetului este foarte importantă pentru obținerea rezultatelor așteptate. Va rugăm să urmărești cu atenție etapele de fixare ale corsetului explicate in manual.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.