HEPADIET pareri supliment Ficat Gras. Informatii din Prospect.

Hepadiet ESI, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,60.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Hepadiet ESI (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Incredere - 0,30
Grad de inhibitie - 0,15

Emotia parerilor referitoare la Hepadiet ESI (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
pareri forumuri hepadiet supliment ficat gras
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,57

Potrivit informatiilor din prospect, Hepadiet ESI este un supliment special creat pentru profilaxia si tratamentul incarcarii grase a ficatului stari de hiperlipidemie si alte afectiuni hepatice acute si cronice

Daca substantele producatoare de grasimi sunt in exces, ficatul va fi incarcat cu o cantitate crescuta de grasimi, lucru care duce la umflarea celulelor hepatice si chiar la ruperea si moartea lor. In aceste conditii se poate vorbi de o afectiune a ficatului, numita steatoza.

Continutul de vitamina B, Colina si Metionina din compozitia  Hepadiet ESI ajuta acest supliment natural sa fie un bun adjuvant in tratarea afectiunilor hepatice acute sau cronice.

Capsulele Hepadiet ESI contribuie la functionarea fara probleme a tuturor functiilor organismului, avand un rol de reglare a metabolismului.

Hepadiet ESI mai poate fi folosit si in tratamentul incarcarii grase a ficatului, afectiune numita steatoza hepatica, dar si in stari de hiperlipidemie.

Opinii generala este ca Hepadiet ESI este un supliment nutritiv util pentru a acoperi carentele aimentare. Substantele din compozitie au actiuni metabolice complexe cu consecinte lipotrope, hepato si neuroprotectoare.

HEPADIET contine extracte din Papadie, Cartof, Sparanghel salbatic si vitamine, asigurand astfel normalizarea funtionarii organismului.

Mod de administrare HEPADIET: 2-3 capsule pe zi.

La momentul analizei de sentiment pretul unei cutii cu 45 capsule de Hepadiet era de aproximativ 15 lei, in Farmaciile Tei din Bucuresti.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.