Pareri Angel's Tea cu Ciuperca Chaga eficient pentru sanatatea generala. Informatii prospect.

Sa ne facem o parere despre Angel's Tea un supliment alimentar natural care isi bazeaza calitatile tamaduitoare pe Ciuperca Chaga (ciuperca de mesteacan).

Chaga este o ciuperca care creste, in mod obisnuit, in zonele nordice (originara din Siberia), pe scoartele copacilor (mesteceni, anini, fagi). In scop medical, se utilizeaza ciuperca Chaga care creste pe mesteceni.

Ciuperca Chaga se foloseste adesea pentru combaterea hipertensiunii si infectiilor virale, pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si pentru proprietatile sale anticancerigene.

Chaga se foloseste in medicina traditionala est-europeana inca din secolul XVI, in principal ca remediu natural pentru tratamentul gastritei si a ulcerului.
Pareri forumuri Angel's Tea cu Ciuperca Chaga

In medicina traditionala chineza se utilizeaza Chaga pentru obtinerea unei stari bune de sanatate , longevitate, frumusete si imbunatatrea vederii.

Ciuperca Chaga este folosită în scop medicinal pentru că s-a demonstrat în urma studiilor făcute de cercetători că ajută la:
  • vindecarea bolilor maligne, pulmonare, cardiovasculare, 
  • în tratamentul infecţiilor virale şi afecţiunilor gastrointestinale (colita, ulcer gastric, gastrită cu aciditate scazută, dischinezie biliară şi intestinală, ulcer duodenal).

De asemenea, are efect bun în reglarea metabolismului, consolidarea sistemului imunitar, prevenirea bolilor de inimă, reglarea sistemului respirator, tratarea bolilor de ficat şi splină.

Ciuperca Chaga a fost folosita ca un medicament popular si ca o alternativa la cafea pentru o lunga perioada de timp deoarece contine o multime de antioxidanti si nu are cofeina, dar efectul este acelasi ca si al cafelei. (VEZI AICI PRETUL!)

Mod de administrare ceai Angel's Tea: 1/3 lingurite de 2 ori pe zi. 

Puneti pulberea in partea de jos a paharului si turnati apa fierbinte pe el. Indulciti cu miere daca doriti. Se amesteca si este gata de consumat

Angel's Tea se poate consuma si rece.  Adaugati 1 dl de apa, 1 dl de cuburi de gheata si 1/3 lingurite de Angel's Tea in blender si amestecati!

O ceasca contine extract de Chaga de 400 mg, care contine beta-glucani 100 mg. Un gram de pulbere de ceai Angel's Tea este egal cu 15 grame de Chaga proaspat.

ATENTIE! Ciuperca Chaga trebuie utilizata cu precautie în timpul sarcinii si în timpul alaptarii, consumându-se cantitati mici si supraveghind aparitia oricarui simptom digestiv sau renal neplacut.

Seva de mesteacan din compozitia ciupercii Chaga  nu este indicata nici pentru copiii care au o sensibilitate alergica pronuntata sau care se confrunta frecvent cu tulburari digestive.

Angel's Tea cu Ciuperca Chaga, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Angel's Tea cu Ciuperca Chaga (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Incredere - 0,71
Grad de inhibitie - 0,21

Emotia parerilor referitoare la Angel's Tea cu Ciuperca Chaga (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,57

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.