Pareri ANTIOXIvita antioxidant puternic 100% natural. Informatii prospect.

ANTIOXIvita, parerea comentariilor din faramaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 1,90
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la  ANTIOXIvita (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,61
Incredere - 0,34
Grad de inhibitie - 0,13

Emotia parerilor referitoare la  ANTIOXIvita (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
Pareri ANTIOXIvita antioxidant natural
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,58

Conform prospectului, antioxiVITA este obtinut printr-o metoda de ultima generatie, brevetata OSIM care reuseste sa extraga si sa stabilizeze antioxidantii din struguri intr-o concentratie mare: Polifenoli totali: 300 mg/ml GAE (echivalent Acid galic) - acizi fenolici, antociani, flavonoidem taninuri, catechine, resveratrol.

Polifenolii sunt recunoscuti pentru actiunea antioxidanta, antiinflamatoare, antibacteriana, antitumorala si antiaterogena (care limiteaza depunerea grasimilor pe peretii vaselor de sange).

Compusii din polifenolii din struguri au scazut numarul cheagurilor de sange, au imbunatatit ritmul cardiac si au ajutat la evitarea stramtarii vaselor de sange, cel mai probabil prin semnalarea celulara si activitatea genetica.

ANTIOXIvita te ajuta sa-ti încetinesti îmbatrânirea si sa-ti reduci stresul oxidativ (actiune genetica directa pe gena longevitatii), sa normalizezi tranzitul intestinal si sa-ti reglezi tensiunea arteriala.

Suplimentul natural ANTIOXIvita este eficient ca sa scazi vizibil si neconditionat glicemia, trigliceridele si nivelul colesterolului.

ANTIOXIvita este recomandat in principal persoanelor cu predispozitie la bolile cardiovasculare, flebite, varice, cu antecedente familiare de accidente vasculare, persoanelor cu risc crescut de boli degenerative ale ochilor, diverse forme de cancer.

De asemenea ANTIOXIvita este un bun remediu in raceli si viroze protejand organismul chiar si la copii peste 2 ani.

ANTIOXIvita are un efect puternic antitumoral, antiviral, antibacteriaa, tonic pentru creier, musculatura si sistemul circulator.

Mod de administrare ANTIOXIvita:

1) pentru preventie sau intretinere: 2,5 ml/zi

2) ca tratament sau adjuvant la un tratament medicamentos
  • 5ml / zi la persoanele pana in 80 kg
  • 7ml / zi la persoanele pana intre 80 kg – 100 kg
  • 10ml / zi la persoanele peste 100 kg

Ca tratament sau adjuvant la tratament medicamentos cura cu ANTIOXIvita va avea maxim 3 luni dupa care pauza cel putin 1 luna. Se repeta doar la nevoie.

ANTIOXIvita se administreaza dupa o MASA PRINCIPALA ca atare sau dizolvat in apa, suc de fructe, ceai la temperatura potrivita, cu miere.

Se agita flaconul energic si se face dozarea in functie de indicatiile de mai sus.

Producatorul declara ca NU s-au depistat reactii adverse inclusiv la utilizarea de durata.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.