Pareri ELMIPLANT MULTI COLAGEN Crema Antirid de Noapte. Informatii prospect.

Sa ne facem o parere despre crema antirid Multi Colagen de la Elmiplant, produs cosmetic care face parte din noua gama MULTICOLLAGEN, un concept care îmbina cercetarile avansate în domeniul cosmeticii si inspiratia din natura.

Rezultatul sinergiei dintre cele doua este o gama alcatuita din trei produse inovatoare – crema antirid de zi cu SPF10, crema antirid de noapte si serul antirid concentrat – cu ingrediente premium, în care este integrat Collagen Restorer, substanta activa principala din formulele propuse drept solutie antiaging.

Colagenul, sursa-cheie de proteine a pielii, confera acesteia rezistenta, elasticitate si capacitate de regenerare. Cu varsta, capacitatea pielii de a produce colagen incepe sa scada, favorizand aparitia ridurilor si pierderea fermitatii conturului fetei.
pareri forumuri elmiplant multi colagen crema antirid de noapte

Elmiplant MULTICOLLAGEN crema de noapte antirid  are în componență, pe lângă ingredientele active ale gamei (Collagen Restorer, colagenul natural activ, acidul hialuronic cu greutate moleculară mica) și acizi alfa hidroxi (AHA) din fructe, cu acțiune exfoliantă blândă. 

Acești compusi contribuie la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, dezvăluind astfel frumusețea interioară și strălucirea pielii ca după 8 ore de somn bun. Acționează în profunzime pe durata nopții și ȋi conferă prospețime și suplețe tenului.

Collagen Restorer - peptida antirid eficienta ce stimuleaza sinteza a 6 elemente esentiale pentru regenerarea pielii: 3 tipuri de colagen (tipul I, III, IV), fibre esentiale de sustinere a pielii si acid hialuronic. Ca rezultat, ridurile sunt umplute din interior pentru o piele vizibil mai neteda si catifelata, mai ferma si mai elastica.


Colagen natural activ - ajuta la refacerea colagenului de la nivelul dermului, in timp ce ajuta la mentinerea hidratarii pielii si la refacerea conturului fetei.

Acid hialuronic cu greutate moleculara mica - patrunde chiar si in straturile mai profunde ale epidermei, ajutand la prevenirea degradarii colagenului si la reducerea vizibila a liniilor fine si ridurilor.

AHA din fructe - actiune exfolianta blanda, ajutand la indepartarea celulelor moarte ale pielii, dezvaluind astfel frumusetea interioara si stralucirea pielii, ca dupa 8 ore de somn bun.

Mod de utilizare Crema Antirid de Noapte Elmiplant Multi Colagen: Aplicati in fiecare seara pe pielea curata de pe fata, gat si decolteu, cu miscari circulare, evitand contactul cu ochii.

Crema antirid de noapte Multi Collagen, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Crema antirid de noapte Multi Collagen (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,59
Incredere - 0,33
Grad de inhibitie - 0,12

Emotia parerilor referitoare la Crema antirid de noapte Multi Collagen (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,55
Anticipare - 0,52

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.