Pareri ESTETHICA ATASEHIR clinica implant de par Turcia. Analiza de sentiment.

Sa vedem care este parerea pacientilor despre Clinica Estethica Atasehir din Turcia, unitate medicala de elita care a fost deschisa in  anul 2011 iar de atunci a pus la dispozitie pacientilor din lumea intreaga o gama larga de servicii dentare, oftalmologice si de chirurgie plastica.

In primul rand, va spunem ca Estethica Atasehir este o clinica medicala acreditata de catre Asociata Medicala Turca iar fiecare operatie este efectuata de catre un chirug calificat alaturi de propria echipa profesionista.

Estethica Atasehir isi poate asista pacientii cu rezervari pentru hotel, ghizi si pachete de vacanta, transport intre aeroport hotel si clinica cat si camere pentru pacienti cu TV, daca sunt necesare.

Clinica este specializata in transplant de par si proceduri de chirurgie plastica precum implanturi mamare, liposuctie si rinoplastie.

Un pacient international al clinicii Estethica Atasehir poate beneficia de servicii de traducere, interpretare in limbile: Engleza, Franceza, Rusa, Olandeza, Araba, Germana si altele.
pareri forumuri estethica atasehir istanbul clinica implat par

Pacientii care au fost diagnosticati cu alopecia cicatriceala post-traumatica, retragerea liniei parului, alopecie, alopecia de tractiune, sau chelie pot beneficia de o procedura de implant de par.

Cu o saptamana inainte de tratament trebuie sa incetati sa luati medicamente precum aspirina, antiinflamatoare, vitamine, tratamente naturiste, droguri usoare sau alcool.

Va rugam sa cititi cu atentie prospectul medicamentelor ce trebuie sa le luati pentru ca aspirina ar putea fi un ingredient al acestora.

Pretul unui implant de par efectuat la clinica ESTETHICA ATASEHIR incepe de la 1.500 € include toate verificarile pre-operatorii, asistenta in timpul tratamentului si transportul intre aeroport, hotel si clinica.

Pretul include maxim 2500 grefe. Veti primi o consultative gratuita pentru a determina numarul exact de grefe pentru procedura de transplant de par. Costuri suplimentare se pot aplica daca e nevoie de mai mult de 2500 de grefe.

Pareri si opinii Clinica ESTETHICA ATASEHIR, Turcia:
  • Atentia acordata aspectelor mentionate de pacienti in legatura cu starea de sanatate: 4,3
  • Promptitudinea raspunsului in situatii critice: 4,1
  • Oferirea informatiilor medicale pe intelesul pacientilor : 4,2
  • Sprijinirea atitudinii pozitive a pacientilor: 4,0 
  • Disponibilitatea in relatia cu pacientii: 4,0
  • Disponibilitatea in relatia cu apartinatorii: 4,1

Clinica Estethica Atasehir din Turcia, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,40
3. Sentiment Neutru - 2,40

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Clinica Estethica Atasehir din Turcia, (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,34
Incredere - 0,59
Grad de inhibitie - 0,15

Emotia parerilor referitoare la Clinica Estethica Atasehir din Turcia, (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,65

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.