Pareri Gatulet Fericit Spray de gat cu Miere si Propolis. Rezumat prospect.

Gatulet Fericit Spray de gat pentru copii si adulti cu Miere si Propolis, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,20

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Gatulet Fericit Spray de gat pentru copii si adulti cu Miere si Propolis (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Incredere - 0,31
Grad de inhibitie - 0,12
Pareri Forumuri Gatulet Fericit Spray de gat cu Miere si Propolis

Emotia parerilor referitoare la Gatulet Fericit Spray de gat pentru copii si adulti cu Miere si Propolis (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63

Conform informatiilor din prospect Gatulet Fericit Spray de gat cu Miere si Propolis este 100% natural si nu contine alcool si este special conceput pentru îmbunatatirea sanatatii, datorita lipsei alcoolului, extrasul de propolis în apa reprezinta cea mai eficienta metoda de a beneficia de multiplele proprietati curative ale propolisului. (VEZI AICI PRETUL)

Propolisul este cunoscut pentru actiunea sa antivirala si antiinfectioasa, fiind un antibiotic natural cu beneficii dovedite in tratarea bolilor respiratorii si in general a celor care tin de sfera aparatului ORL.

Dat fiind proprietatile sale terapeutice, propolisul este un remediu eficient nu doar pentru durerile in gat, ci si in tuse, inflamatii si raceli.

Pe de alta parte, mierea de albine are un efect calmant si o puternica actiune antiseptica, respectiv antibacteriana.

Combinarea celor 2 ingrediente intr-un singur produs creste semnificativ capacitatea acestuia de a combate problemele pentru care a fost conceput.

Avand in vedere faptul ca nu contine alcool in compozitie, Gatulet Fericit se adreseaza atat persoanelor care au interdictii in acest sens, cat si copiilor, gustul placut facilitand administrarea acestora din urma.

Spray-ul de gat Gatulet fericit este indicat a fi utilizat in dureri si infectii ale gâtului, afte, herpes , candidoza bucala avand o importanta actiune antibiotica, antiinflamatoare, antibacteriena, bacteriostatica, dezinfectanta, antivirotica, antifungica.

Mod de administrare Gatulet fericit Spray cu miere si propolis: 3 pufuri de cel putin 3 ori pe zi (aplicate asupra zonei afectate) – indiferent de varsta.

A nu se consuma lichide sau mancare timp de 20-30 minute dupa aplicare (pentru a lasa propolisul sa actioneze).

A se administra dupa varsta de 1 an

Gatulet Fericit poate fi administrat si femeilor gravide sau care alapteaza

A se agita spray-ul inainte de fiecare utilizare.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.