Pareri LUTAX 10 Plus pretul vederii sanatoase. Informatii Prospect.

LUTAX 10 Plus, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la LUTAX 10 Plus (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Incredere - 0,59
Grad de inhibitie - 0,14

Emotia parerilor referitoare la LUTAX 10 Plus (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
lutax 10 plus pareri supliment vedere sanatoasa
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Bucurie - 0,60

Potrivit informatiilor din prospect Lutax 10 Plus este un supliment alimentar cu un continut pe baza de vitamine, minerale, acizi grasi Omega 3, antocianidine, luteina FloraGLO zi zeaxantina.

Degenerarea maculara datorata varstei (AMD), este o cauza obisnuita a pierderii vederii in partea a doua a vietii, deoarece deterioreaza acea portiune a ochiului (macula) cea care asigura o vedere centrala clara.

Depistata in faza intermediara, AMD uscata poate fi incetinita sau stopata cu un supliment alimentar pe baza de vitaminele A, C si E, plus zinc si cupru, iar aici intervine suplimentul Lutax 10 Plus.

Zeaxantina – este un antioxidant care are capacitatea de absorbi lumina albastra, astfel diminuand efectele negative ale acesteia asupra ochilor.

Catvea studii de amploare au aratat ca un consum ridicat de alimente ce contin luteina si zeaxantina scade riscul aparitiei cataractei cu 18-50%.

Luteina FloraGLO -  luteina care si-a dovedit eficienta in toate studiile mari (luteina patentata si omega3 standardizat intr-o singura capsula.)

Antocianidinele - sunt coloranti naturali, prezenti in fructe si legume, care au proprietati antioxidante si antitumorale.

Antocianinele, in special antocianidinele, poseda o varietate de proprietati farmacologice. Produsele alimentare in care se gasesc antocianinele au fost asociate cu un risc scazut de boli cardiace coronariene.

Antocianinele s-au dovedit a avea efecte benefice pentru mai multe parti ale organismului, inclusiv sistemul nervos central, al ochiilor si se considera a fi benefce in scaderea riscului de boali cardiovasculare

Acizi grasi Omega 3 - sunt benefici pentru sanatatea ochilor.

Unele cercetari au aratat ca acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru dezvoltarea normala a vederii sugarilor, iar copiii care nu primesc suficienti acizi grasi Omega-3 în timpul sarcinii de la mamele lor, ar putea suferi de tulburari nervoase si de vedere.

De asemenea, studiile clinice privind beneficiile acestor acizi grasi asupra sanatatii ochilor afirma ca ei sunt esentiali pentru dezvoltarea oculara optima, pentru mentinerea acuitatii vizuale si pot ajuta la prevenirea degenerescentei maculare si a sindromului ochiului uscat.

Mod de administrare LUTAX 10 Plus: 1 capsula pe zi.

La momentul analizei de sentiment, pretul unei cutii cu 30 capsule de Lutax 10 Plus avea pretul de aproximativ 57 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.