Pareri Magneziu Forte cu Vitamina B6 Biofarm. Rezumat prospect.

Magneziu forte cu Vitamina B6 Biofarm, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,20

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Magneziu forte cu Vitamina B6 Biofarm (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Incredere - 0,66
Grad de inhibitie - 0,18
Pareri Forumuri Magneziu Forte cu Vitamina B6 Biofarm

Emotia parerilor referitoare la Magneziu forte cu Vitamina B6 Biofarm (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,54

Potrivit datelor din prospect, Magneziu Forte cu Vitamina B6 este un supliment alimentar care are efecte benefice in stari de oboseala si stres, efort fizic intens, sarcina, perioada de crestere la copii si adolescenti.

Carenta de magneziu si/sau vitamina B6, ce poate apare datorita aportului scazut de magneziu (prin alimentatie dezechilibrata, in timpul curelor de slabire), consumului de alcool, stresului, efortului fizic intens, tratamentului indelungat cu diuretice (pierderi prin urina), tulburarilor digestive (diaree, sindrom de malabsorbtie, diabet zaharat.

Vitamina B6 este indispensabila metabolismului, deoarece ajuta la transformarea proteinelor, lipidelor si glucidelor.

Vitamina B6 previne formarea globulelor rosii si este un antioxidant foarte puternic, ajutând organismul sa elimine unele substante toxice; reduce spasmele musculare nocturne, cârceii, amorteala mâinilor si anumite forme de nevrite ale extremitatilor, contribuie la întârzierea procesului de îmbatrânire.

Deficitul organismului în vitamina B6 apare în dietele cu proteine în exces, în tulburarile de absorbtie, în intoxicatiile cronice cu alcool, hipertensiune arteriala si infarct de miocard, când se abuzeaza de antibiotice administrate pe cale bucala si în cazul supradozelor de vitamina E si colina.

Deficienta de magneziu poate fi un factor de risc pentru instalarea osteoporozei in menopauza, datorita probabil alterarii metabolismului calciului. Deficitul de magneziu poate afecta teoretic orice organ sau sistem al organismului.

Vitamina B6 joaca un rol important in desfasurarea normala a numeroase procese fiziologice, iar asocierea cu magneziu este benefica deoarece vitamina B6 favorizeaza absorbtia si mentinerea magneziului in organism.

Compozitie Magneziu forte cu Vitamina B6 Biofarm per drajeu:
  • Lactat de magneziu dihidrat 0.470 g, 
  • Vitamina B6 0.005 g, 
  • Excipienti

Mod de administrare Magneziu Forte cu Vitamina B6 Biofarm: 1-2 drajeuri pe zi

Atentionari speciale:

1)In caz de tratament simultan cu tetraciclina, produsul Magneziu forte cu vitamina B6 se va administra la cel putin 3 ore dupa tetraciclina.

2) A nu se administra simultan cu saruri de calciu sau fosfati.

3) Magneziu Forte cu Vitamina B6 Biofarm nu se asociaza cu Levodopa.

La momenetula nalaizei de sentiment o cutie cu 50 comprimate de Magneziu Forte cu Vitamina B6 Biofarm avea pretul de aproximativ 27 lei in functie de farmacie si eventualele promotii.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.