Pareri NUTROF TOTAL tratament natural afectiuni oculare. Rezumat prospect.

Nutrof Total, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,30

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Nutrof Total (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,55
Incredere - 0,41
Grad de inhibitie - 0,12

Emotia parerilor referitoare la Nutrof Total (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
Pareri Forumuri Nutrof Total supliment natural vedere
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,51

Conform prospectului Nutrof Total, produs de laboratoarele Thea din Franta, este un supliment alimentar cu efecte benefice in cazul unor afectiuni oculare, cum ar fi:
  • ateroscleroza maculara, cataracta, 
  • oboseala datorita expunerii indelungate la lumina artificiala si radiatii (televizor, calculator), 
  • in cazul tulburarilor de vedere cauzate de lucrul intr-un mediu toxic. 

Ateroscleroza maculara este o patalogie oftalmologica in urma careia apare deteriorarea vederii centrale prin distrugerea progresiva a maculei. In ciuda scaderii vederii centrale, vederea periferica ramane normala. Din acest motiv nu se instaleaza orbirea completa.

Nutrof Total este recomandat a se administra si in cazul starilor care necesita cresterea capacitatii de aparare a organismului (infectii, tumori, varsta inaintata).

Nutrof Total completeaza deficitul de vitamine antioxidante si micronutrienti, luteina, zeaxantina si acizi grasi esentiali omega-3, care se poate manifesta din cauza inaintarii in varsta sau a dietei sarace in fructe, legume si peste.

Nutrof Total este un supliment alimentar care contine vitamine si oligoelemente cu proprietati antioxidante, luteina, zeaxantina, acizi grasi esentiali Omega-3 si extract de Vitis Vinifera, care contine 5% resveratrol.

Compozitia Nutrof Total a fost dezvoltata de medici ,nutritionisti si oftalmologi specializati in sanatatea retinei.

Nutrof Total este utilizat pentru a completa deficitul de antioxidanti, luteina, zeaxantina si acizi grasi esentiali, situatie datorata varstei sau dietei necorespunzatoare (neechilibrata,sarac in fructe,legume si peste).

Radicalii liberi sunt molecule care rezulta din metabolismul celular. Excesul de radicali liberi poate fi toxic si poate provoca afectarea structurii lipidelor,proteinelor si a ADN-ului, ducand la insuficienta functiei celulare.

In conditii fiziologice, formarea radicalilor liberi este inhibata de un sistem de protectie in care antioxidantii joaca un rol important in intarzierea degenerarii celulare si a proceselor de imbatranire.

Odata cu inaintarea in varsta sau la persoanele care au o dieta neechilibarata, se poate manifesta un deficit de antioxidanti.

De aceea este necesara administrarea suplimentelor alimentare pentru aportul de componente lipsa.

Antioxidanti protejeaza celulele de actiune radicalilor liberi,care accelereaza imbatranirea si degenerarea celulara.

Vitamina E-protejeaza membrana celulara; protejeaza acizii grasi impotriva oxidarii;vitamina E se gaseste in uleiurile vegetale;

Vitamina C participa la neutralizarea radicalilor liberi si este esentiala pentru regenerarea vitaminei E oxidate (radical tocoferol).

Zincul este un activator esential pentru mai mult de 200 de enzime. Zincul se comporta ca antioxidant prin mai multe mecanisme.

Cuprul joaca un rol in eliminarea radicalilor liberi.Dozele mari de zinc impiedica absorbtia cuprului.De aceea,in cazul utilizarii suplimentelor cu zinc, cuprul trebuie sa fie de asemenea, administrat.

Seleniu este un cofactor al al glutation-peroxidazeor (GSHP-x)-enzime antioxidante, care reprezinta un element major de aparare impotriva actiunii radicalilor liberi.

Mod de administrare Nutrof Total: o capsula o data pe zi, de preferat in timpul unei mese, cu o cantitate mica de apa.

La momentul analizei de sentiment pretul unei cutii cu 30 de capsule de Nutrof Total avea pretul de 40 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.