REGULATPRO HYALURON pareri Supliment anti-îmbatranire. Informatii prospect.

REGULATPRO HYALURON, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,00
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la REGULATPRO HYALURON (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Incredere - 0,33
Grad de inhibitie - 0,13

Emotia parerilor referitoare la REGULATPRO HYALURON (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
pareri forumuri Regulatpro Hyaluron Anti Imbatranire
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,61

Potrivit informatiilor din prospect, Regulatpro Hyaluron cu biotina, contribuie la mentinerea normale a pieli, mucoasei si a parului.

Regulatpro Hyaluron asigura sustinerea procesului de anti-imbatranire cu ajutorul Vitaminei C naturala, siliciu natural, zincului, cupruului si acid hialuronic.

Vitamina C din compozitia flaconului de Regulatpro Hyaluron duce la creșterea absorbției de fier și contribuie la formarea de colagen pentru menținerea normale a pielii iar cuprul asigură transportul normal de fier în organism și pigmentarea părului și a pielii.

De asemenea, cuprul mai contribuie la suținerea țesuturilor conjunctive. Cei doi compuși mai participă la susținerea unui metabolism energic.

Vitamina C, zincul și cuprul ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar și protejează celulele de stresul oxidativ. Zincul participa la menținerea normale a părului, pielii și a unghiilor. 

Vitamina C reduce oboseala și contribuie la funcționarea normală a psihicului și a sistemului nervos.

Ingrediente compoztiei Regulatpro Hyaluron:
  • apă, 
  • Regulat (concentrat fermetat în cascadă din apă, lămâie (Citrus limon), curmale (phoenix dactylifera), smochin (Ficus carica), nuci (Juglans Regia), cocos (Cocos nucifera), soia (Glycine max), ceapă (allium cepa), glicerină (vegetală), țelină ( Apium graveolens), germeni de fasole mung, extract de acerola (17.5% Vit. C) 0.7%, anghinare, mazăre (Pisum sativum), mei (Panicum miliaceum)), amestec de mirodenii, curcuma (Curcuma longa), șofran, concentrat de prune, concentrat de pere, extract din coada calului 1%, 
  • L-ascorbic acid 0,375%, 
  • Gluconat de zinc 0,185%, 
  • Acid hialuronic 0,15%,
  • Sulfat de cupru 0,0049%, 
  • D-Biotin 0,00025%.

RegulatPro Hyaluron contine un concentrat obtinut prin fermentare in cascada. Procesul de fermentare in cascada este protejat printr-un brevet european.

Mod de administrare REGULATPRO HYALURON: de dimineață sau între mese, administrați 20ml (o sticluță) de Regulatpro Hyaluron, iar mai apoi beți apă plată. 

A se tine in gura o perioada inainte de a fi inghitit sau dizolvat intr-un pahar cu apa. Agitați flaconul înainte!
Este recomandat să administrați produsul 6 săptămâni. Primele efecte pozitive sunt vizibile după 3 săptămâni. Datorită tolerabilității crescute, Regulatpro Hyaluron poate fi administrat în mod continu.

La momentul analizei de sentiment o cutie cu 20 flacoane de Regulatpro Hyaluron avea pretul de aproximativ 257 lei in Farmaciile Tei din Bucuresti.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.