Păreri SUPRAMax OSTEO forum articulatii si oase sanatoase. Informatii prospect.

Pentru a ne face o parere despre SUPRAMAX Articulatii OSTEO de la Zdrovit trebuie sa intelegem importanta colagenului hidrolizat in mentinerea sanatatii sistemului osteo-articular.

Colagenul hidrolizat asigura suportul (peptidele) pentru biosinteza cartilajului si asigura forta, flexibilitatea si suportul pentru tesuturi conjunctive, ligamente, tendoane, oase si alte parti ale corpului.

Ca parte a tesutului conjunctiv, colagenul ajuta la fermitatea pielii, supletea si reînnoirea permanenta a celulelor pielii.

Ligamentele sunt un alt tip de tesut conjunctiv, ce face legatura dintre doua oase si mentine articulatiile împreuna.

Alimentatia moderna nu mai aduce organismului un aport regulat de colagen. Procesul de hidrolizare
Pareri Forumuri SUPRAMAX Articulatii OSTEO
mentine acelasi nivel de aminoacizi ca în colagenul original (8 din cei 9 aminoacizi esentiali, acestia fiind ”caramizile” din care corpul produce colagen).

Numeroase studii clinice au aratat ca aceasta forma de colagen (hidrolizat) are o biodisponibilitate foarte mare, fiind absorbita rapid si transportata prin sânge spre tesuturi.

Suplimentul Supramax Articulatii  Osteo are un efect pozitiv asupra cartilajului, restaureaza cartilajul, intareste articulatiile si este benefic in afectiunile reumatice.

Ingrediente compozitie Supramax Articulatii  Osteo:
  • Peptide din colagen bovin hidrolizat 10 g, 
  • Acid ascorbic 200 mg (250%*), 
  • Vitamina K2 MK-7 100 µg (133%*), 
  • Vitamina D3 10 µg (200%*).

*VNR – Valoare Nutritionala de Referinta

Vitamina K2 MK-7 din compozitia  Supramax Articulatii  Osteo protejează pereții vaselor sanguine de depunerile de calciu prin activarea proteinelor GLA (purtători de calciu).

Fără participarea vitaminei K2 MK-7, proteinele GLA nu sunt activate și calciul nu este absorbit în masa osoasă, lucru care duce la calcifierea și deficitul de calciu în oase.

Vitamina K2 MK-7 este activă până la 72 de ore fiind absorbită nu doar de ficat, ci și de celelalte organe, ceea ce asigură o acțiune eficientă și de durată în tot corpul.

Vitamina D contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge și la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților.

SUPRAMAX Articulatii OSTEO, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la SUPRAMAX Articulatii OSTEO (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,67
Incredere - 0,32
Grad de inhibitie - 0,14

Emotia parerilor referitoare la SUPRAMAX Articulatii OSTEO (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Bucurie - 0,54
Anticipare - 0,51

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI