VITAMEN Clinical Prostate analiza Pareri tratarament al problemelor de prostata. Rezumat Prospect.

VITAMEN Clinical Prostate, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la VITAMEN Clinical Prostate (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Incredere - 0,32
Grad de inhibitie - 0,11

Emotia parerilor referitoare la VITAMEN Clinical Prostate (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
VITAMEN Clinical Prostate Analiza Pareri Forumuri
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,54

Potrivit informatiilor din prospect VITAMEN Clinical Prostate este un produs, realizat din materii prime naturale care,datorita eficacitatii elementelor componente alese cu grija, ajuta la optimizarea functionarii prostatei.

Prin administrare de VITAMEN Clinical Prostate se reduc in timp simptomele ce provoaca problemele de urinare, se inlesneste la deblocarea cailor urinare, se reduc durerile si spasmele cauzate de inflamatii.

Datorita compusilor naturali atent selectionati, VITAMEN Clinical Prostate poate contribui substantial la eliminarea inflamatiei prostatei, diminueaza frecventa senzatiilor de urinare, eliminarea urinei devine astfel mai usoara, iar rezolvarea sarcinilor zilnice nu sufera intreruperi urgente.

Prin disparitia inflamatiei de prostata, urinarea zilnica importanta de altfel, devine o activitate de rutina, auxiliara.

Ingrediente compozitie VITAMEN Clinical Prostate:

1) Palmierul pitic (serenoa repens) Se foloseste in tratarea starilor cornice ale rinichilor, cailor urinare, in bolile de prostata. Datorita compusilor ei, acizi grasi, steroizi, reductazonul alfa 5, care raspunde de schimbarea testosteronului in dihidrotestosteron, Serenoa repens reduce simptomele specifice bolilor de prostata: disuria, desele urinari nocturne, cantitatea redusa de lichid eliminat, toate acestea prin efectul ei antiinflamator is antiedemic.

2) Urzica (Urticadioica) Contine in compozitia ei, carotinoide (provitamina A), clorofila, Vitaminele B2, C, K, acid folic, acid pantotenic, aminoacizi (histamine, acetilcolina, serotonina), tanini si flavones, cheto-nati de uleiuri volatile, asteri, toate cu efect antiinflamator, antiadipos, hemodinamic, hemostatic si antialergic.

3) Afinul (Vaccinumvitis-idaea) – contine arbutozide, metilarbutozide, arbutina, fraxina, fflvonoide, anthocianide si tanine, avand un efect de dezinfectare a urinei, antiinflamator, antiadipos, antioxidant.

4) Zinc-ul – este componentul a mai multor enzime, pe care le activeaza; participa in sinteza albuminelor, elemente de structura al DNA si RNS-lui, stimuleaza reinnoirea celulelor de crestere, sinteza celulara, in timpul sarcinii si in perioada de alaptare, contribuind la cresterea imunitatii, in regenerarea epidermei si a parului, remediaza mobilitatea articulatiilor, este un antioxidant, cu efect antiinflamator, este un mineral important in asigurarea functionarii corespunzatoare a prostatei.

5) Ghiara dracului (Harpagophytum procumbens) harpagozid bogat, in harpagid si procumbizi, acizi oleanolici, si in acid ursolic, fitosteroizi, acizi aromatic, luteolin si kempferol, fiind un antiinflamator, calmant, antispasmic, antiadipos, antioxidant si antifebril.

6) Maces (Xanthium spinosum)Acizii polifenolici, triterpenoidsaponinele si betasitosteroni care se afla in aceasta planta elimina un efect antiinflamator, desinfectant si antiadipos, impiedica dezvoltarea anarhica a celulelor, avand un efect pozitiv asupra organelor urogenitale ale barbatiilor, stimuland functionarea acestora.

7) Salcia (Epilobiumsp.) Dispune de urmatoarele particularitati: este antiinflamator, impiedica dezvoltarea anarhica a celulelor ( avand un efect deosebit asupra vezicii urinare si asupra prostate), are un efect choleretic pozitiv, de compactare, hemostatic, disinfectant, antiadipos, igienizant, regenerant de tesuturi, mai ales la nivelul prostate, ficatului si rinichilor, in afectiunile renale si ale traseului urinar, ale prostate, fiind recomandat in cazul perturbarilor de eliminare a urinei.

8) Pygeum africanum, contine fitosteroli, inclusiv si situsterolul beta cu efect anitinflamator, de edem pentaciclic, antiservric favorabile prostate.

Mod de administrare VITAMEN Clinical Prostate: 1 tableta pe zi, luata cu un pahar de apa plata, inainte de micul dejun.

In mare parerea noastra este ca VITAMEN Clinical Prostate este un produs care poate fi recomandat terapeutic atat pentru prevenirea problemelor de prostata cat si remedierea afectiunilor la nivelul prostatei cand acestea exista.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.