LARIDEP păreri Spray oral inflamația mucoasei orofaringiene. Informatii Prospect, Compoziţie.

Laridep spray oral Dr. Phyto pentru gât, părerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratețe 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,20

Stilul limbajului utilizat in părerile referitoare la Laridep spray oral Dr. Phyto (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,59
Incredere - 0,39
Grad de inhibitie - 0,12
Pareri forumuri Laridep spray oral, 30 ml

Emoția părerilor referitoare la Laridep spray oral Dr. Phyto (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,57

Conform prospectului LARIDEP spray oral contine un complex unic de fitoextracte standardizate pentru un efect antiinflamator, antiseptic, emolient si de aparare a mucoasei orofaringiene, fiind recomandat in tratamentul inflamatiilor tractului orofaringian.

Rezumand principalele efecte benefice ale Laridep spray oral sunt:
 • Reducerea inflamatiei mucoasei orofaringiene
 • Inhibarea multiplicarii virusurilor prin formarea unui film protector la nivelul mucoasei
 • Calmarea durerii si senzatiei de uscaciune cauzate de inflamatie
 • Regenerarea mucoasei orofaringiane

Compozitie LARIDEP spray oral substante active:
 • Echinacea
 • Lemnul-dulce
 • Hialuronatul de sodiu
 • Propolisul
 • Cimbrul de cultura
 • Acerola

Hialuronatul de sodiu este un polizaharid, avand ca principala acțiune aceea de a se lega si a retine mari cantitati de apa: asa se explica actiunea sa hidratanta la nivelul mucoasei cavității bucale, care contribuie la ameliorarea senzatiei de uscăciune cauzate de starile inflamatorii ale tractului orofaringian.

Hialuronatul de sodiu formeaza un film protector la suprafata mucoasei care duce la inhibarea aderentei virale si a pătrunderii in celule.

Propolisul are actiune antiinflamatoare, dezinfectanta si antivirala, utila in faringite si amigdalite. Are actiune antiinflamatoare - inhiba eliberarea de prostaglandine si leukotriene si stimuleaza actiunea macrofagelor.

Propolisul are actiune antivirala demonstrata impotriva gripei, a virusului herpes simplex si a adenovirusului, precum si actiune bacteriostatica si bactericida impotriva unor stafilococi si streptococi.

Creste rezistenta organismului la virusuri si bacterii prin stimularea sintezei de anticorpi si a activitatii leucocitelor si macrofagelor.

Cimbrul de cultura contine flavonoide, cu actiune spasmolitica, triterpene, cu actiune antiinflamatoare, si uleiuri volatile, cu efect antimicrobian.

Polizaharidele continute de Echinacea cresc capacitatea de aparare a organismului impotriva virusurilor si a bacteriilor prin stimularea nonspecifica a sistemului imunitar (activarea fagocitozei si stimularea fibroblastelor).

Proprietatile antibacteriene sunt datorate prezentei echinacosidelor, cu actiune bacteriostatica si antifungica dovedita.

Efectele antivirale si antibacteriene ale echinaceei se explica si prin inhibarea hialuronidazei, reducand astfel caracterul invaziv al microorganismelor patogene.


Mod de Administrare LARIDEP spray oral:
 • Copii 6 luni-3 ani: 1 pulverizare de 3 ori pe zi, la o ora distanta de mese
 • Copii peste 3 ani: 2 pulverizari de 3 ori pe zi, la o ora distanta de mese
 • Adulti: 4 pulverizari de 3 ori pe zi, la o ora distanta de mese

La momentul analizei de sentiment a parerilor, pretul Laridep spray oral, 30 ml, Dr. Phyto era de aproximativ 27 lei in farmaciile Tei din Bucuresti.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.