MEDLIFE a cumparat Ghencea Medical Center. Oportunitate de dezvoltare a business-ului.

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din România, a anuntat cumpararea pachetului majoritar, în proportie de 90%, al companiei Ghencea Medical Center din Bucuresti.

Ghencea Medical Center este unul dintre furnizorii relevanti de servicii medicale în contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB)

Clinica Ghencea Medical Center acopera peste 25 de specialitati, printre care medicina de familie, pediatrie, reumatologie, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, psihiatrie, urologie, dermatologie, endocrinologie si pneumologie.

GHENCEA MEDICAL CENTER are contract cu CASMB de furnizare de servicii medicale in asistenta medicala primara, asistenta medicala de specialitate in ambulatoriu pentru specialitatile CLINICE si PARACLINICE, asistenta medicala de specialitate de recuperare, medicina fizica si balneologie.
pareri achizitie ghencea medical center medlife

Ghencea Medical Center, cu o activitate de 10 ani pe piață, a înregistrat în decursul anului trecut o cifră de afaceri de 8,7 milioane de lei, iar pentru anul acesta mizează pe o creștere de 20%.

Ghencea Medical Center are în componență două clinici, în București și Măgurele, cu 135 de angajați, cadre medicale și angajați de suport, oferind pacienților o gamă diversificată de investigații pentru zonele de laborator și imagistică, tratament specializat în recuperarea medicală și medicină alternativă.

Ghencea Medical Center ofera:
  • spatii generoase alocate fiecarei specialitati medicale in parte, 
  • dotare la standarde europene cu aparatura medicala de inalta performanta, 
  • echipa medicala alcatuita din medici specialisti, medici primari si profesori,
  • logistica necesara pentru mentinerea confidentialitatii datelor personale ale pacientilor, 
  • posibilitatea de acordare a serviciilor medicale in tara prin centre medicale corespondente si de sine statatoare.

Parteneraitul cu MedLife reprezintă o oportunitate foarte mare de dezvoltare pentru business-ul nostru, pe de o parte vom beneficia de know how în zona medicală și cea de management, iar pe de alta parte, vom oferi pacienților o mai bună asistenta medicala atat din punct de vedere al diversificarii serviciilor oferite, cat si al gradului de acoperire teritorială...." declarat Dr. Gabriela Kubinschi, Director General, Ghencea Medical Center.

Compania MedLife a raportat la nivelul anului 2017 o cifră de afaceri consolidată pro-forma de 638 milioane de lei, în creștere cu 27% față de 2016 și o EBITDA pro-forma ajustată de 82,3 milioane de lei. Pentru anul acesta compania MedLife vizează o creștere de peste 20%.