OMNIVIT Memory Forte Pareri Comprimate pentru imbunatatirea memoriei. Informatii prospect.

Omnivit Memory Forte de la Sanofi, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Omnivit Memory Forte (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,65
Incredere - 0,36
Grad de inhibitie - 0,17

Emotia parerilor referitoare la Omnivit Memory Forte (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
Pareri Forumuri Omnivit Memory Forte
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,61

Potrivit informatiilor din prospect, Omnivit Memory Forte este un supliment care contribuie la imbunatatirea si cresterea puterii de concentrare.

Omnivit Memory Forte de la Sanofi la cresterea randamentului intelectual. Suplimentul alimentar Omnivit Memory Forte combina in aceeasi formula extract din frunzele arborelui de Ginko Biloba si magneziu,ingrediente care au efecte benefice asupra sistemului nervos si circulator.

Omnivit Memory Forte este utilizat pentru imbunatatirea circulatiei cerebrale si periferice. Administrarea acestui supliment alimentar de la Sanofi contribuie la cresterea randamentul intelectual, imbunatatirea memoriei, sporirea atentiei si a puterii de concentrare.

Ingrediente Omnivit Memory Forte Compozitie per comprimat:
  • Extract hidroalcoolic standardizat 24:6 din frunze de Ginkgo Biloba 80 mg;
  • Oxid de magneziu 250 mg corespunzator la 150 mg magneziu elementar;

Principiile active continute in frunzele arborelui Ginkgo Biloba amelioreaza circulatia cerebrala, au efect antioxidant si actiune inhibitoare asupra factorilor de coagulare a sangelui.

Actiunea asupra tulburarilor de circulatia sanguina la nivelul creierului si extremitatilor determina ameliorarea metabolismului energetic la nivel cerebral, prin cresterea captarii glucozei de catre neuroni si a captarii glucozei de catre neuroni si a oxigenului la nivel molecular.

Prin efectul antioxidant, care consta in captarea si neutralizarea radicalilor liberi care duc in timp la alterarea membranelor celulare, extractul de Ginkgo biloba combate tendinta de imbatranirea precoce a celulelor.

Efectele benefice ale extractului de Ginkgo biloba asupra circulatiei se datoreaza si cresterii fluiditatii sangelui, prin actiunea inhibitoare asupra factorilor de coagulare.

Magneziul este un element esential in dezvoltarea si functionarea echilibrata a organismului uman, fiind implicat in numeroase procese si functii.

Magneziul este cofactor pentru peste 300 de enzime implicate in procesele de biosinteza, are un rol important in metabolismul energetic, metabolismul calciului si al celorlalte elemente minerale, pentru mentinerea functiilor neurologice si endocrine ale organismului.

Un aport adecvat de magneziu este absolut necesar pentru a asigura functionarea normala a sistemului nervos, contribuind astfel la mentinerea memoriei si a capacitatii de invatare si ajutand la diminuarea senzatiilor de oboseala si epuizare fizica si nervoasa.

Mod de administrare: Un comprimat de Omnivit Memory pe zi dupa masa

Comprimatele se inghit, intregi, cu un pahar cu apa.

ATENTIONARI! Nu utilizati suplimnetul Omnivit Memory Forte daca stiti ca aveti insuficienta renala (afectare a functiei rinichilor).

Omnivit Memory Forte nu trebuie administrat in asociere cu medicamente utilizate pentru afectiunile cardiovasculare sau ale sistemului nervos, decat la recomandarea medicului.

La momentul analizei de sentiment pretul unei cutii cu 30 comprimate de Omnivit Memory Forte era de aproximativ 20 lei.

Compania Sanofi este membru activ al Asociatiei Române a Producatorilor Internationali de Medicamente si, prin Zentiva, al Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din România.