Opinii COLIEF INFANT DROPS, picaturi pentru reducerea orele de plans la SUGARI.

Sa ne facem o parere despre picaturile Colief Infant Drops, produs special care conform informatiilor din prosepect reprezinta o noua abordare a colicilor sugarilor - picaturi cu enzima Lactaza care adaugate laptelui matern sau formulei de lapte reduc continutul de lactoza.

Acesta este un produs recomandat de catre Asociatia Pediatrilor Britanici. În anul 2001 medicii pediatrii din Marea Britanie au desemnat Colief Infant Drops ca fiind prima alegere pentru sugarii cu COLICI, datorate  DEFICITULUI tranzitoriu de LACTAZA.

Colicile sunt definite din punct de vedere medical ca fiind episoade repetate de plâns excesiv si de necalmat, care se manifesta cel putin 3 ore pe zi, cel putin 3 zile din saptamâna, pe o perioada de cel putin 3 saptamâni.
pareri forum infant drops picaturi colici sugari

Acest lucru poate afecta pâna la 25% dintre sugari. De obicei colicile apar în primele câteva saptamâni de viata si tind sa dispara pâna la vârsta de 3 -4 luni.

Laptele, produsele lactate, formulele de lapte pentru sugari si laptele matern, toate contin o dizaharida numita lactoza.

Incomplet digerata, lactoza va fi supusa actiunii bacteriilor din intestinul gros (colon), unde vor aparea acid lactic si hidrogen, ceea ce poate produce temporar un disconfort digestiv sever (balonare, gaze) cu durere, deci colici.

Lactaza este enzima pe care organismul nostru o produce ca sa scindeze lactoza în doua monozaharide, glucoza si galactoza, pe care organismul le poate asimila usor.

Deficienta tranzitorie se enzima lactaza în intestinul subtire conduce la incapacitatea organismului de a mai digera toata lactoza.

Aceasta poate fi un factor important în declansarea colicilor la unii sugari.

Colief  Infant Drops este un supliment alimentar care are in compozitie enzima lactaza, este 100% natural, fara zahar, recomandat inca de la nastere.

Colief  Infant Drops nu are efecte secundare. Poate duce la schimbarea scaunelor sugarilor  hraniti artificial, care devin asemanatoare cu ale sugarilor alaptati.

La supradozare se poate observa o actiune cu efect laxativ.

Colief Infant Drops se foloseste la fiecare masa a sugarului pâna la vârsta de 3-4 luni, moment în care simptomele asociate colicilor ar trebui sa dispara.

Atunci ar trebui sa puteti scoate treptat picaturile de Colief.

Modul de administrare nu este complicat. Picaturile de Colief se pun în laptele sugarului înainte de a fi baut, facându-l mai usor digerabil.

La alaptare picaturile se pun în câteva linguri de lapte muls, care se dau copilului cu lingurita si se continua alaptarea.

În cazul formulelor de lapte, pentru maxima eficienta se asteapta jumatate de ora dupa ce laptele a fost tratat cu Colief