Pareri BIOSTATIN Forte pretul reducerii colesterolului rau. Informatii prospect.

BIOSTATIN Forte, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,30

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la BIOSTATIN Forte (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,51
Incredere - 0,44
Grad de inhibitie - 0,12
Pareri Forumuri Biostatin forte capsule orez rosu

Emotia parerilor referitoare la BIOSTATIN Forte (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,55

Conform informatiilor din prospect, Biostatin forte de la Pharmalife este un supliment alimentar recomandat pentru controlul colesterolului. Este un produs foarte bine tolerat si un important aliat al sanatatii sistemului cardiovascular.

Biostatin forte contine in compozitie, ca ingrediente de baza, orez rosu fermentat (1,5% monacolin K), anghinare si citroflavonoide (60% hesperidina).

Citroflavonoidele au reale proprietati antioxidante care protejeaza eficient peretii venosi de atacul radicalilor liberi, imbunatateste fluxul sanguin in vene si capilare.

Capsulele de Biostatin actioneaza sinergic, fiind capabil sa reduca nivelul colesterolului intr-un timp foarte scurt, aproximativ 6-8 saptamani.

Datorita ingredientelor sale, BIOSTATINE FORTE contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange in conditiile unui aport zilnic de 10 mg de monacolina K din orezul rosu fermentat.

Drojdia rosie de orez a fost utilizata de acum mii de ani in fitoterapie si medicina traditionala chineza.

Drojdia rosie de orez reduce nivelul de colesterol rau – LDL – cu pana la 22 sau chiar 32%!

De asemenea, are proprietatea de a scadea si numarul de trigliceride si de a creste nivelul de colesterol bun – HDL, cu pana la 20%.

Se recomanda ca suplimentul alimentar cu continut de drojdie rosie de orez sa fie luat seara deoarece sinteza colesterolului se produce, cu precadere, noaptea.

Mod de administrare BIOSTATIN Forte: 1 comprimat inainte de pranz si 1 comprimat inainte de cina administrate cu o cantitate mai mare de apa (200 ml).

Atentionari speciale! BIOSTATIN Forte este un supliment alimentar si nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

La momentul analizei de sentiment pretul unei cutii cu 60 capsule de BIOSTATIN Forte avea pretul de aproximativ 29 lei in farmaciile Tei din Bucuresti.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.