Pareri Chirurgie a Obezitatii Life Memorial Hospital.

Life Memorial Hospital a inclus în oferta de servicii chirurgia bariatrica si a bolilor metabolice asociate.

Pentru informatii suplimentare va rugam sunati in call-center 021.9646 sau in receptiile de spital, pentru a putea beneficia de serviciile unitatii medicale de elita cat mai repede.

Serviciile sunt asigurate de dr. Serban Vasile (vezi biografia), medic primar chirurgie generala.

Interventiile de chirurgie bariatrica se fac prin tehnici laparoscopice care sunt putin agresive, ceea ce asigura confort superior si recuperare postoperatorie rapida si in siguranta.

Chirurgia obezitatii sau bariatrica se adreseaza pacientilor cu obezitate moderata si severa. Cele mai întâlnite interventii pentru tratarea obezitatii sunt:
pareri forum operatie chirurgia obezitatii life memoria hospita bucuresti
  • Gastrectomia longitudinala (Gastric Sleeve), 
  • Gastric Bypass 
  • Inelul Gastric (Gastric Banding).

1) Gastrectomia longitudinala presupune excizia marii curburi gastrice, stomacul fiind transformat într-un tub cu un volum de aproximativ 80-100 ml.

Pacientii vor putea consuma orice aliment, dar în cantitati mici, strict controlate.

Operatia de gastrectomie longitudinala laparoscopica este perfecta pentru persoanele care doresc sa piarda din greutate prin intermediul unei proceduri minim invazive si care vor sa evite un implant pe termen lung sau vizitele la medic pe care le-ar necesita, de pilda, montarea unui inel gastric.

2) Gastric bypass este procedeul utilizat pentru pacientii cu superobezitate morbida, tulburari de  alimentatie,  vârste avansate sau diabet zaharat decompensat.

Scopul acestei interventii chirurgicale este ca bolul alimentar sa ocoleasca stomacul si o portiune variabila din intestin pentru a scadea absorbtia.

Ca si metoda chirurgicala Gastric bypass contribuie la ameliorarea afectiunilor metabolice asociate obezitatii: diabet zaharat, hipertensiune arteriala, steatoza hepatica etc.

3) Inelul gastric ajustabil consta în aplicarea laparoscopica a unui inel cu diametru ajustabil în  portiunea initiala a stomacului, cu rolul de a crea un mic rezervor gastric sau neostomac.

Este un  procedeu restrictiv, scopul fiind acela de a reduce drastic cantitatea de alimente consumate la o masa.

Cu ajutorul inelului  gastric poti pierde pana la 50% din excesul ponderal. Este o tehnica reversibila, care nu presupune sectiuni ale aparatului gastric.

In baza contractului cu Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti (CASMB), Life Memorial Hospital, parte a grupului medical MedLife, ofera pacientilor posibilitatea decontarii unor servicii medicale de care beneficiaza în cadrul spitalului.

Sunt decontate servicii medicale in specialitati chirurgicale (spitalizare continua si de zi) si si in specialitati medicale (care inseamna atat internare continua cat si interbare de zi).

Rezumand, parerea noastra este ca daca doriti sa beneficiati de cele mai bun servicii private de chirurgie a obezitatii, fara sa plecati din Romania, atunci Life Memorial Hospital este o optiune demna de luat in seama!