Pareri Terapia prin IUBIRE. Imbratisarile sunt un instrument VINDECATOR, iar lipsa lor atrage si sustine boala!

Cum orice schimbare benefica vine din interior spre exterior, ce-ar fi să te lași învăluit de această miraculoasă și vindecătoare stare de iubire iertatoare și să vezi cât de frumos ți se poate transforma viața dacă ierți și iubești.

Iubirea înseamnă pur si simplu: iertare. Orice necaz sau boală din viața ta este rezultatul unei lipse absolute a iertării.

Când nu poți ierta pe cineva și păstrezi resentimente, în tine se dă o luptă: între ego-ul tău, creat de mintea care-ți spune să nu ierți, să pedepsești persoana care te-a rănit, și vocea inimii, care știe ce înseamnă iubirea necondiționată.

Insa cum faci distincția între ego și inimă?  Ego-ul se naște din teamă, sfaturile sale te lasă întotdeauna într-o stare de conflict interior, niciodată de pace.
Pareri Terapia prin Iubire Vindecatoare

Iertarea aduce cu ea o stare de liniște, de eliberare și fericire. Iertarea este un proces care trebuie practicat tot timpul.

Dacă vrei să afli cum poți ierta o persoană, și mai ales pe tine, citește cărțile celebrului dr. psihiatru Gerarld G. Jampolsky (Iertarea, cea mai mare putere vindecătoare, Iubirea înseamnă renunțarea la frică).

Îți vor oferi soluții practice de a putea trece peste blocajul de a nu putea ierta. Ai întotdeauna de ales între iubire și frică


Dacă am fi mereu conștienți atunci când facem mai toate alegerile din viața noastră, de la cele mai mărunte până la cele mai importante, am putea cu siguranta trăi fericiți și împliniți.

Alegeti iubirea! Când vrei să spui ceva, gândește‑te bine înainte: de ce vrei să spui lucrul respectiv? Ce sădești acolo, în cuvintele acelea: iubire sau teamă?

Dacă ai realiza că teama nu există, este doar o proiecție a minții, sigur ți-ar fi mai ușor. Înlocuiește gândurile negative cu iubire și înțelegere. In fiecare dintre noi există o sursă inepuizabilă de iubire, doar că nu toți știm să o accesăm.

Recunoștința, un instrument vindecător al iubirii Îți propun un exercițiu pe care să-l practici zilnic. În fiecare dimineață când te trezești, încearcă să enumeri motivele pentru care ești recunoscător.

La început vei vedea lucrurile bune din viața ta: ești sănătos, ai în viața ta persoane dragi, ai un serviciu, un acoperiș deasupra capului etc. În timp, vei vedea că și întâmplările care nu sunt neapărat fericite sunt motive de recunoștință.

Ele te ajută să evoluezi, să devii mai puternic, să înveți. Ori de câte ori treci printr-o situație grea, încearcă să o accepți și să spui: „Mă simt plin de iubire și de recunoștință pentru că mi s-a întâmplat acest lucru. Accept această situa]ie. O iubesc!

Veti fi surprinsi câte lucruri se vor schimba în bine dacă veti proceda astfel!