Pareri VIUSID pulbere aliment special util in pojar, varicela, oreion, rubeola. Info Prospect.

Viusid pulbere, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Viusid pulbere (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Incredere - 0,28
Grad de inhibitie - 0,14
pareri viusid pulbere plicuri aliment special

Emotia parerilor referitoare la Viusid pulbere (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,53

Conform informatiilor din prospect, Viusid pulbere este un supliment alimentar destinat persoanelor cu o imunitate scazuta, inclusiv celor care se confrunta cu deficiente imunitare importante.

Viusid este recomandat in completarea tratamentului prescris in cazul infectiilor virale si respiratorii comune ale copilului (pojar, varicela, oreion, rubeola, raceala comuna, tuse convulsiva etc.).

Ingrediente compozitie Viusid pulbere:
  • Arginina 
  • Glicina 
  • Acid ascorbic (vitamina C)
  • Glucozamina
  • Piridoxal (vitamina B6) 
  • Pantotenat de calciu (vitamina B5) 
  • Acid folic (vitamina B9)
  • Ciancobalamina (vitamina B12)
  • Extract de lamaie, de menta, de miere 

Arginina alaturi de ornitina, citrulina si acid aspartic, participa la sinteza ureei la nivel hepatic, scazând astfel concentratia de amoniac în sânge (detoxifiere).

Lipsa argininei din organism determina o serie de tulburari surprinzatoare precum eruptiile cutanate, constipatia si in timp, caderea intregului sistem imunitar.

Glicina intra in structura Glutationul (notat GSH) care este o tripeptida, un antioxidant important. Este imunostimulator, elimina stresul oxidativ generat ca o consecinta a infectiilor sau proceselor inflamatorii

Datorita efectului puternic imunostimulator este indicat in perioada de alaptare pentru a creste apararea imunologica atat a mamei, cat si a sugarului, prin intermediul laptelui matern

Micronutrientii din compozitia Viusid pulbere au rol benefic demonstrat stiintific in alimentatia dietetica speciala a persoanelor diagnosticate cu infectie HIV/SIDA, hepatite cronice virale, ciroze hepatice, TBC, cancere, limfoame, leucemii, malarie si alte boli parazitare, psoriazis, scleroza multipla, infectii cu virusurile herpetice, papilloma, citomegalovirus, mononucleozic, SARS

Mod de administrare Viusid pulbere: se administreaza dupa mese, dizolvat in apa, ceai, suc de fructe sau lapte, timp de cel putin o luna.

Pentru copii este indicat un plic la 12 ore, iar pentru adulti un plic la 8 ore.

Este recomandata administrarea a 1-3 plicuri/zi in cazul persoanelor cu HIV/SIDA, care urmeaza sau nu tratament antiretroviral, al celor depistate cu cancer, hepatita cronica sau ciroza hepatica, TBC, psoriazis, leucemie, HPV si alte infectii cu virusuri herpetice etc.

Viusid pulbere nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si nu este recomandat persoanelor care prezinta hipersensibilitate la unul dintre ingredientele din compozitie.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.