Pareri ZEIN - Capsule pentru slabit pentru persoanele cu un apetit mare. Info prospect.

ZEIN - Capsule pentru slabit, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 1,90
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 2,20

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la ZEIN - Capsule pentru slabit (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Incredere - 0,31
Grad de inhibitie - 0,18

Emotia parerilor referitoare la ZEIN - Capsule pentru slabit (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
ZEIN pareri Capsule pentru slabit cu alge brune japoneze
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,55

Conform prospectului Zein – Capsule pentru slabit este un supliment 100% natural, pe baza de plante cu efect dovedit asupra kilogramelor in plus, precum algele marine brune japoneze, frunzele de lotus, poria sau semintele de ridiche si paducel.

Principala actiune a capsulelor Zein este suprimarea poftei de mancare, motiv pentru care consider ca acestea sunt cele mai indicate capsule de slabit pentru persoanele care au probleme cu auto controlul atunci cand vine vorba de mancare si pentru persoanele cu un apetit mult prea mare pentru greutatea lor.

Ingrediente compozitie ZEIN - Capsule pentru slabit:
  • Poria (Poria cocos 21%), 
  • Frunze de lotus (Nelumbo nucifera 20%), 
  • Seminte de coix (Coix lachryma-jobi 20%), 
  • Alge marine brune japoneze (Laminaria japonica 15%), 
  • Seminte de ridiche (Raphanus sativus14%), 
  • Fructe de paducel (Crategus monogyna 10%).

Iata câteva motive pentru a consuma alge marine brune: reduc nivelul de colesterol rau, detoxifiaza organismul, reduc retentia de apa si ajuta la slabire.

Produsul Capsule Zein pentru slabit este 100 % natural, realizat din plante si este conceput special pentru a depasi problema greutatii corporale excesive atat la femei cat si la barbati.

Acesta suprima pofta de mancare, inducand satietate, reusindu-se, astfel, o prima reducere in greutate.

"Lacrimile lui Iov", sau Coix, sunt semintele unei plante din Asia, socotite atât medicament, cât si aliment. În combinatie cu alte ierburi, "Lacrimile lui Iov" servesc pentru îmbunatatirea digestiei.

Ajuta la reducerea rapida a greutatii, fara a fi necesar sa se diminueze mesele obisnuite.

Stimuleaza ritmul metabolic reglandu-l la un nivel mai activ.

Pentru obtinerea celor mai bune efecte de detoxifiere si de reglare a metabolismului se recomanda folosirea Capsulele Zein pentru slabit impreuna cu Ceaiul Zein detoxifiant de plante.

Zein – Capsule pentru slabit te ajuta sa ai un metabolism activ, sa ai un apetit mai mic si sa slabesti repede si sanatos.

Mod de administrare ZEIN - Capsule pentru slabit: doza unica pe zi, 1 capsula inainte de micul dejun cu o cantitate suficienta de lichid.

In cazul unor rezultate nesatisfacatoare, doza poate creste la maximum 2 capsule pe zi, cate una inainte de micul dejun si de masa de pranz.

Durata administrarii ZEIN - Capsule pentru slabit NU trebuie sa depaseasca 2 saptamani, cu o perioada de pauza echivalenta inaintea unei noi serii.

La aparitia unor efecte adverse, se intrerupe administrarea si se consulta medicul sau nutritionistul.

In concluzie, suntem de parere ca puteti include capsulele pentru slabit Zein intr-o dieta sanatoasa,  si daca veti face si cel putin trei ore de sport pe saptamana, rezultatele pozitive nu vor intarzia sa apara!

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.