Perspirex Original Pareri Antiperspirant pretul reducerii cu 65% a transpiratiei.

Perspirex Original antiperspirant roll-on, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 1,00
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Perspirex Original antiperspirant (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Incredere - 0,35
Grad de inhibitie - 0,17
Perspirex Original Pareri  Forum Antiperspirant Eficient

Emotia parerilor referitoare la Perspirex Original antiperspirant roll-on (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,55

Conform informatiilor oferite de producator, formula Perspirex Original fara parfum sau culoare este dovedita clinic ca ofera cea mai buna protectie de pe piata impotriva transpiratiei si mirosului neplacut.

Formula patentata PERSPIREX demonstreaza o reducere cu 65% a transpiratiei pe o perioada minima de 72 de ore dupa fiecare aplicare

Clasificarea internationala pentru antiperspirante ( American FDA ) specifica ca un produs poate fi recunoscut in categoria  ”antiperspirant” daca demonstreaza reducerea cu 20% a transpiratiei.

Daca un antiperspirant demonstreaza reducerea cu 30% a transpiratiei acesta poate fi clasificat ca ” Extra eficient ”.

Antipreprespirantul Perspirex functioneaza atat de eficient datorita formulei sale pe baza de alcool, clorura de aluminiu si solutie lactica.

Perspirex se bazeaza pe alcool si nu contine apa. Acesta reactioneaza cu apa din glanda sudoripara si formeaza un dop de keratina.

Majoritatea antiperspirantelor de pe piata contin apa si clorura de aluminiu. Ele sunt oarecum eficiente impotriva transpiratiei, dar nu pentru mult timp, deoarece dopul se va forma la suprafata glandelor de transpiratie  si nu in interiorul lor. De aceea Perspirex dureaza mai mult decat alte antiperspirante obisnuite.

Perspirex foloseste o formula rafinata care minimizeaza iritarea frecvent asociata cu alte antiperspirante pe baza de clorura de aluminiu, facandu-l potrivit chiar si pentru pielea cea mai delicata, cum ar fi cea a axilei.

Mod de utilizare Perspirex Original

Pentru cel mai bun efect, este esential sa se aplice in mod corect Perspirex. Asdar, aplicati  Perspirex  roll-on  cu  2  miscari  inainte  si  inapoi  in  centrul  subsoarei .  Pielea  trebuie  sa  fie  complet  uscata si ne-iritata.

Aplicati  pe  timp de  noapte ,  inainte  de  a  merge  la  culcare,  deoarece  glandele  sudoripare  sunt  mai  putin  active  pe  timp  de  noapte.

Aplicati  Perspirex  in  fiecare  noapte,  pana  ati  atins  efectul  dorit  (de  obicei  intr-o  saptamana). Pentru  pielea  sensibila  aplicati 1 data  la  2  nopti, timp  de  2  saptamani .

Se  lasa  sa  se  usuce  complet  dupa  aplicare .

Spalati  dimineata  cu  apa  si  sapun. Nu  se  reaplica .

Puteti  de  asemenea  sa utilizati deodorantul  obisnuit .

Mentineti  nivelul  scazut  al  transpiratiei  si  controlati  mirosul  prin  aplicarea  antiperspirantului  2-3  zile/saptamana,  ori  de  cate  ori  este  nevoie .

ATENTIONARI!
  • Pielea  trebuie  sa  fie  perfect  uscata  inainte  de  aplicare .
  • Nu  aplicati  niciodata  Perspirex  pe  piele  iritata .  Nu  utilizati  niciodata  Perspirex  in  mai  putin  de  48  de  ore  de  la  epilare  cu  ceara  sau  crema depilatoare .
  • Doar pentru  uz  extern ,  a  se  evita  contactul  cu  ochii  si  alte  mucoase .
  • In cazuri rare, Perspirex poate provoca iritarea pielii sau reactii alergice ale pielii. In cazul in care se intampla acest lucru, se intrerupe utilizarea.
  • Interzis  folosirii  de  catre  copii !
  • Perspirex  poate  decolora  si  deteriora  materialele  pe  care  le  purtati  noaptea  dupa  aplicare. 
  • Evitati  contactul  cu  bijuterii  sau  alte  suprafete  de  metal  

La momentul analizei de sentiment, pretul Perspirex Original Antiperspirant era de aproximativ 57 de lei.

Un pret care dupa parerea noastra nu este exagerat, daca tinem seama ca o singura aplicare va protejeaza 3-5 zile, deci un singur flacon poate fi suficient  pentru o durata de 4-6 luni.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.