RECOMANDARI imunitatea organismului. Pareri Spektrum Imunactiv.

Imunitatea reprezinta capacitatea unui organism de a lupta impotriva germenilor ce pot cauza alterari ale starii de sanatate. 

Sistemul imunitar protejeaza organismul impotriva imbolnavirilor virale si bacteriene, precum si a celor cauzate de mucegaiuri, alergeni sau paraziti.

Riscul de aparitie a bolilor este crescut in conditiile unei disfunctii ale sistemului imun.

Toamna si primavara sunt doua anotimpuri de tranzitie. Odata cu instalarea lor, in organism se petrec o serie de transformari necesare pentru adaptarea la schimbarile de lumina si fl uctuatiile de temperatura din jur.

Aceste transformari duc la slabirea imunitatii. Organismul este mai sensibil, iar noi trebuie sa gasim solutii care sa ajute corpul sa se refaca, sa stimuleze sistemul imunitar si sa ne intareasca pentru a face fata germenilor.
pareri forum spektrum imunactiv walmark intarire imunitate

Manânca sanatos pentru un sistem imunitar sanatos! Factorul alimentatie este absolut esential si ne conditioneaza din multe puncte de vedere.

Consuma fructe si legume proaspete la fi ecare masa. Incearca sa respecti o cura in acest sens macar doua-trei saptamâni.

Nu uita de broccoli, cea mai buna arma de lupta cu cancerul, si nici de patrunjel, marar, busuioc.

Daca nu poti face acest lucru, prepara-ti sucuri din fructele sau/ si legumele preferate, sau amestecuri de fructe proaspete cu iaurt.

De asemenea, profita de serile de vara târzie si iesi in parc, pe strazi, la aer curat

Suntem de parare ca un alt ajutor in aceasta perioada este produsul Spektrum Imunactiv de la Walmark, care contine o combinatie unica de substante active care ajuta eficient la imbunatatirea imunitatii organismului uman si ofera protectie impotriva racelilor si a gripelor.

Conform prospectului suplimentul alimentar, Spektrum Imunactiv este un complex de vitamine si minerale, un produs de noua generatie, în care toate vitaminele si mineralele provin din surse organice.

Structurile organice se regasesc în natura. Fiti mai aproape de natura cu Spektrum!

Fiecare tableta de Spektrum Imunactiv contine întreg necesarul de vitamine si minerale, în doze maxime recomandate.

Spektrum Imunactiv este îmbogatit cu complexul Imunactiv compus din 4 substante: Beta glucan, Bioflavonoide, Vitamina C si Zinc. Vitamina C si Zincul contribuie la întarirea sistemului imunitar.

Vitamina A este importanta pentru acuitatea vizuala. Vitamina B2 contribuie la structura normala a celulelor rosii.

Vitamina C este un antioxidant care influenteaza pozitiv imunitatea.

Cuprul intervine în procesul normal de pigmentare al parului si pielii.

Calciul este important pentru oase puternice si dinti sanatosi.

Zincul sprijina functia cognitiva.

In concluzie, suntem de parere ca Spektrum Imunactiv este potrivit ca supliment alimentar atunci când organismul necesita un aport sporit de vitamine si minerale sau în perioadele cu efort fizic sau intelectual crescut.