SINERGIN pareri plicuri tratamentul constipatiei cronice. Informatii din Prospect.

Sa incercam sa ne facem o scurta parere despre SINERGIN, plicuri cu o compozitie speciala pentru a asigura in modul cel mai eficient prevenirea si tratamentul constipatiei cronice.

Constipaţia cronică poate fi o afecţiune izolată, legată de stilul de alimentaţie sau de un colon cu lungime sau calibru mai mare sau cu tulburări de motilitate.

Conform datelor disponibile in prospect Sinergin asigura imbunatatirea calitatii mucoasei colonului si protectia impotriva proceselor inflamatorii (boli inflamatorii intestinale – ex.colita ulcerativa, boala Crohn, etc).

Sinergin este util in prevenirea aparitiei si adjuvant in encefalopatia hepatica latenta sau manifesta si asigura cresterea tolerantei intestinale la varstnici.
pareri forumuri sinergin plicuri innergy

Imbunatatirea functiei tractului gastrointestinal si cresterea imunitatii la varstnici si prevenirea aparitiei si complicatiilor diverticulozei colonice sunt alte efecte benefice ale adminstrarii Sinergin.

Si nu in ultimul rand, Sinergin participa la reducerea riscului de recidiva a cancerului colorectal prin scaderea lezarii structurii ADN si a numarului mutatiilor oncogene la pacentii polipectomizati si cu neoplasm de colon operat.

Datorită indicelui glicemic scăzut, produsul poate fi recomandat și pacienților diabetici.

Sinergin contine inulina imbogatita cu oligofructoza. Sinergin este un prebiotic cu o formulă speciala care acționează pe toată lungimea colonului, hrănind selectiv flora saprofită endogenă (flora zaharolitica din intestin), îmbunătățind astfel metabolismul colonic și calitatea mucoasei colonice.

Mod de administrare Sinergin pentru adolescenti si adulti: 1-2 plicuri/zi prin dizolvarea conținutului în: apă, lapte, cafea, ceai, sucuri de fructe sau iaurt, cremă de branză, piureuri de fructe sau legume, supe etc.

Se toarnă conținutul plicului și se amestecă pana la dizolvarea pulberii.

Se recomanda administrarea unui plic de Sinergin (10g inulina imbogatita cu oligofructoza) zilnic, pe o perioada de minim 4 saptamani pentru a conduce la restabilirea eubiozei si a echilibrului gastrointestinal.

Atentionari speciale administrare Sinergin:

Pot aparea usoare crampe, balonare, senzatia de disconfort abdominal. Aceste efecte dispar in cateva zile, dupa adaptarea intestinala individuala.

Administrarea in exces poate avea efect laxativ. Acest efect dispare imediat dupa intreruperea administrarii.

In acest caz, tratamentul se poate reincepe prin administrarea unei doze mai mici dupa care se poate reveni la doza recomandata.

In cazul femeilor insarcinate se recomanda administrarea Sinergin doar cu acordul medicului.

Pretul unei cutii de Sinergin, 15 plicuri, era de aproximativ 50 lei, la momentul scrierii articolului.