SlimDream Activ pareri Supliment de slabit cu extract de cafea verde. Informatii Prospect.

SlimDream Activ Polipharma, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 1,90
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 2,30

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la SlimDream Activ (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Incredere - 0,30
Grad de inhibitie - 0,16
pareri forum slimdream active supliment slabire

Emotia parerilor referitoare la SlimDream Activ (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,52

Potrivit informatiilor din prospect, Slim Dream Polipharma este un supliment natural pe baza de extract uscat din boabe de cafea verde care ajuta la pierderea in greutate, prin reducerea absorbtiei de zahar si de grasimi din tractul digestiv.

Principiul activ al capsulelor Slim Dream este acidul clorogenic care are proprietati antioxidante, neutralizand radicalii liberi din organism si care ajuta la pierderea in greutate.

În urma unui studiu efectuat de acesta pe mai multe grupe de pacienti, privind efectele acidului clorogenic din extractul de cafea verde (campioana absoluta în aces sens) s-a constatat ca dupa mai mult saptamâni de tratament, subiectii obezi au experimentat o scadere a greutatii cu 5% în medie.

Un rezultat care poate fi considerat a fi bun, tinând cont de faptul ca toti participantii la studiu nu au tinut o dieta speciala si nu au apelat la un program de exercitii fizice.

Boabele crude de cafea verde sunt cea mai buna sursa de acid clorogenic deoarece in procesul de prajire a cafelei acesta este in mare parte distrus.

Ingrediente compozitie/SlimDream Activ per capsula:
  • Extract hidroetanolic uscat 50:1 din boabe de Cafea verde (Coffea arabica) cu 50% acizi clorogenici;
  • Extract apos uscat 1:4 (pe suport de maltodextrina din porumb) din frunze de Ceai-verde (Camelia sinensis) ,cu 5% cafeina;
  • Picolinat de crom.

Cromul picolinat este mai eficient decat alte forme de crom in privinta absorbtiei lui in sange, a actiunii de reglare a nivelului de zahar si raspunsului la insulina in cazul diabetului de Tip 2.

Un deficit de crom explica nevoia nestapanita de a consuma dulciuri, atat timp cat se stie, corpul are nevoie de crom pentru a asigura trecerea glucidelor din circulatie in celulele organismului, unde zaharul este transformat in energie.

Mod de administrare SlimDream Activ: cate 1 capsula de 2 ori pe zi,cu aproximativ 30 de minute inainte de masa.

A se administra timp de 2 luni, in cure de 2-3 ori pe an. Capsulele trebuie inghitite intregi, cu o cantitate suficienta de apa.

Precautii in administrare SlimDream Activ

Cafeaua verde contine cantitati mici de cafeina ,compus similar intalnit si in cafeaua obisnuita.

Prin urmare, cafeaua verde poate provoca reactii adverse legate de prezenta cafeinei, asemanatoare cu cele intalnite in cazul cafelei consumate in mod obisnuit , dar de intensitate mai mica:
  • insomnie, 
  • nervozitate si neliniste,
  • greata si varsaturi,
  • cresterea frecventei cardiace si respiratorie.

SlimDream Activ NU se recomanda persoanelor (copii,adolescenti sub 18 ani,femeilor insarcinate sau care alapteaza.

SlimDream Activ se recomanda a se utiliza cu precautie in cazul persoanelor cu afectiuni cronice grave (depresie, tulburari de coagulare, cu diabet-pentru acest caz,se recomanda monitorizarea permanenta a nivelului de glucoza din sange), cu sindrom de colon iritabil, cu stare diareica sau galucom, deoarece anumite simptome ale afectiunilor enumerate pot fi agravate (se poate manifesta numai la anumite persoane).

Cunoscut si sub numele de Svetol, acidul clorogenic reprezinta elementul esential din capsulele de slabire pe baza de cafea verde, de aceea parerea noastra esta ca atunci cand doriti sa achizitionati asemenea produse, este bine sa va asigurati ca detin un procent minim de 45% acid clorogenic. SlimDream Activ are 50% acid clorogenice in compozitie!

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.