TONIC REGAL pareri produs apicol energie si vitalitatea organismului. Info prospect.

Sa ne facem o parere despre TONIC REGAL, un produs apicol de exceptie care combină in compozitie lăptișor de matcă pur, miere crudă și ginseng.

Conținutul de ginseng și lăptișor de matcă pur amestecat în miere crudă fac din tonicul regal un cocktail de substanțe benefice, un energizant natural cu efecte imediate în organism foarte apreciat pe forumuri dedicate produselor apicole si nu numai (VEZI AICI PRETUL).

Tonicul regal îmbină efectele benefice ale acestor trei componente: lăptișor de matcă, miere crudă și ginseng, reușind să ajungă la o eficacitate maximă asupra starii de sanatate.

Lăptișorul de matcă pur este unul dintre cele mai importante produse ale stupului. Consumând prețiosul lăptișor de matcă pur, regina stupului trăiește de 40-50 de ori mai mult decât oricare albină lucrătoare și depune zilnic peste 1000 de ouă.
tonic regal apiland parer fiole cu laptisor de matca

De fapt, datorită lăptișorului, o larvă se transformă în regină.

Lăptișorul de matcă pur are efecte uimitoare și asupra organismului uman.

Datorită ingredientelor pe care le conține, lăptișorul de matcă este dovedit a fi eficient pentru întărirea sistemului imunitar, stimularea activității cerebrale, eliminarea insomniei și a oboselii, creșterea nivelului de energie și vitalitate al organismului.

De asemenea, lăptișorul de matcă are efecte anticancerigene, antitumorale, antibacteriene, antifungice și antivirale, eliminând radicalii liberi.

Lăptișorul de matcă pur este singura sursă naturală de ACETILCOLINA, mediator în procesul de transmitere a influxului nervos.

Este unica sursă de Acid 10 HDA (substanță activă cu efect antibacterian, antifungic și antiviral) care mărește rezistența organismului în fața bolilor și ajută la eliminarea radicalilor liberi.

Ingrediente compozitie Tonid Regal per fiola (12 grame):
  • Lăptișor de matcă pur 1g
  • Miere crudă polifloră 4,9g
  • Extras de rădăcină Ginseng 0,1g
  • Apă purificată 6g

Ginsengul - numit deseori rădăcina vieții - provine din China, unde este cunoscut și utilizat cu succes de peste cinci milenii. Se spune despre această ginsengul că este un remediu general, un adevărat panaceu universal, care dă viață și energie vitală celui care o consumă.

Prezența ginsengului în tonicul regal aduce numerose beneficii acestuia. Ginsengul stimulează sistemul nervos, crește imunitatea generală, întărește sistemul cardiovascular, reglează sistemul hormonal, colesterolul, tensiunea și glicemia și combate starea de oboseală extremă a omului.

Mierea crudă este binecunoscută încă din antichitate pentru proprietățile sale benefice organismului uman.

Mierea cruda este deosebit de hrănitoare și reprezintă o sursă bună de antioxidanți. De asemenea, are proprietăți antiseptice, antibacteriane și antiinflamatorii, contribuind la o stare bună de sănătate. 

Mierea crudă polifloră este o sursă de sănătate pentru organism, iar atunci când mierea este naturală și obținută din flori ce cresc în regiuni nepoluate, efectele sale sunt cu atât mai mari.

Mod de administrare fiole Tonic Regal:
  • Copii - 1 fiola/zi
  • Adulti - 1-2 fiole/zi

Tonicul regal se administreaza, de preferinta, dimineata, cu 20-30 minute înainte de masa

TONIC REGAL, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Sentiment Neutru - 2,40

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la TONIC REGAL (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Incredere - 0,30
Grad de inhibitie - 0,16

Emotia parerilor referitoare la TONIC REGAL  (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.