AL-TZIRUT pareri Sirop laxativ natural din plante. Informatii prospect.


AL-TZIRUT laxativ natural, pentru copii si adulti, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,00
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Sentiment Neutru - 2,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la AL-TZIRUT (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,53
Grad de inhibitie - 0,12
al tzirut sirop laxativ pareri forumuri

Emotia parerilor referitoare la sirop AL-TZIRUT (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,55

Potrivit informatiilor din prospect, Al-Tzirut este un Sirop laxativ natural, pentru copii si adulti de la Floris-Hadas care are in compozitie o formula exclusiva pe baza de sorbitol sirop, extracte concentrate de prune uscate si smochine, si plante medicinale: psyllium, fenicul, chimen, ghimbir si coriandru, care impreuna au capacitatea de a atenua durerile de stomac si flatulenta.

Siropul este un laxativ natural, fara adaos de zahar ce contribuie la accelerarea tranzitului intestinal, si la motilitatea tubului digestiv. Datorita aromei savuroase de fructe, este recomandat deopotriva pentru copii si adulti.

Cea mai întâlnită cauză a apariției constipației este alimentația greșită. Din cauza industrializării, se folosesc tot mai multe chimicale, fibrele lipsesc cu desăvârșire, iar noi consumam tot mai puține fructe și legume. Consumul de produse gen fast-food, foarte bogate în carbohidrați, precum și consumul exagerat de carne provoacă deasemenea constipație.

Extracte din plante medicinale - psyllium, fenicul, chimen, ghimbir, coriandru - plante care au capacitatea de a calma si atenua durerile de stomac, balonarea si tulburarile tractului digestiv.

Extractul de smochine asigura motilitatea in sistemul digestiv si intensifica peristaltismul intestinal.

Extractul de prune asigura motilitatea in sistemul digestiv. Prunele uscate sunt sigure, gustoase si eficiente pentru tratamentul constipatiei usoare pana la moderata si ar trebui sa fie considerate o terapie de prima linie.

Mod de administrare sirop laxativ AL-TZIRUT:
  • Copii pana la 6 ani: 1 - 3 lingurite, la nevoie.
  • Copii intre 6 si 12 ani: 1 - 2 linguri, la nevoie.
  • Adulti: 2 - 3 linguri, la nevoie

Agitati bine inainte de folosire, se poate adauga in apa, lapte sau alte bauturi nealcoolice.

ATENTIONARE! Siropul AL-TZIRUT necesita avizul medicului in cazul copiilor, persoanelor aflate sub tratamente alopate, femeilor insarcinate sau care alapteaza . Este contraindicata administrarea in caz de alergie la oricare dintre componentele produsului.

Nu uitati ca sistemul digestiv este un sistem muscular, stresul si tensiunile vietii de zi cu zi pot afecta procesul digestiv sanatos. Mai mult decât atât, apa insuficienta, diferite medicamente si lipsa de activitate fizica contribuie la aparitia unor tulburari digestive si deci la o calitate inferioara a vietii. 

La momentul analizei de sentiment pretul unei sticlute de sirop laxativ Al-Tzirut 250ml era de aproximativ 22 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii