LENIFAST gel pareri analgezic pentru dureri articulare. Rezumat prospect.

LENIFAST gel , parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Sentiment Neutru - 2,40

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la LENIFAST gel  (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Incredere - 0,33
Grad de inhibitie - 0,16
lenifast gel 100ml pareri forumuri

Emotia parerilor referitoare la LENIFAST gel  (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,52

Potrivit informatiilor disponibile in prospect, Lenifast Gel contine in compozitie o formula pe baza de Acid Hialuronic cu greutate moleculara mica pentru a asigura absorbtia cat mai eficienta

Extractele de Arnica, Boswellia, N-Acetil-Glucozamina, MSM si Salicilat de Metil, au actiunea calmanta si ofera o senzatie de prospetime zonei tratate.

Beneficii utilizare Lenifast Gel 100 ml:
  • Reduce durerea provocata de uzura cartilajului articular
  • Diminueaza inflamatia articulara
  • Reduce durerea musculara
  • Protejeaza articulatiile

1) Boswellia:  extract din planta Boswellia care datorita prezentei acidului Boswellic are actiune calmanta si ofera elasticitate pielii. Acidul Boswellic de fapt stimuleaza fibroblastele din derma si inhiba elastaza enzima responsabila de degradarea fibrelor de colagen.

2) Acidul Hialuronic: este o componenta structurala a pielii reprezentand parte din matricea extracelulara a acesteia.  Creste capacitatea de refacere a tesuturilor stimuland formarea de colagen si garanteaza hidratarea optima a pielii.

3) Acetil-Glucozamina:  substanta fundamental a tesuturilor conective, intervine in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii.

4) Dimetil Sulfona MSM: nutrient esential cu un continut ridicat de Sulfona (34%) necesar in biosinteza colagenului din piele.

5) Arnica: este o planta traditionala  recunoscuta pentru prorietatile antiinflamatoare, antioxidante si calmante.

6) Salicilat de Metil: este o componenta prezenta in frunzele de mesteacan si asigura ameliorarea eficace a durerii.

Mod de Utilizare LENIFAST gel: Se aplica gelul pe zona de tratat si se maseaza usor pana la absorbtia completa. Eficient de la doua aplicari pe zi.

Atentionari speciale! A se evita contactul cu ochii, in cazul contactului cu ochii se va clati cu apa din abundenta. A nu se lasa la indemana copiilor.

LENIFAST GEL 100 ml avea la momentul analizei pretul de aproximativ 56 lei, in functie de farmacie si eventualele propmotii.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.