Pareri Cordyceps sinensis 400 mg Bioline Sun Defense. Rezumat prospect.

Sa ne facem o impresie despre CORDYCEPS 400 MG comprimate carte joaca un rol atat de important in intarirea sistemului imunitar si datorita faptului ca este bogat in polizaharide.

Polizaharidele din Cordyceps joca un rol important in stocarea energiei si mentinerea integritatii structurale a organismului.

Cordyceps sinensis este o ciuperca tibetana cu multiple proprietati terapeutice. Cordyceps este originara din Tibet unde este apreciata si folosita de mii de ani. Cordyceps este cunoscuta si sub numele de "ciuperca vierme” datorita formei sale, aceasta ciuperca creste pe crestele muntilor la peste 3500 m altitudine.

Studiile farmacologice si biologice au constatat ca, cordyceps stimuleaza sistemul imunitar.Unele studii arata ca administrarea suplimentelor cu cordyceps in timpul sau dupa chimioterapie poate reduce efectele negative ale acestora.
Pareri Forum Cordyceps sinensis 400 mg Bioline

Cercetarile efectuate de Scoala de Stiinte Farmaceutice de la Universitatea Peking de la Beijing au constatat ca suplimentele cu extract de cordyceps au avut efecte anti-imbatranire si o activitate imbunatatita a antioxidantilor.

Toate rezultatele au evidentiat faptul ca suplimentarea cu cordyceps este eficienta pentru imbunatatirea functionarii creierului, a sistemului imunitar si a functiilor reproductive.

Un studiu publicat în 2010 in Jurnalul de Medicina Alternativa si Complementara a demonstrat ca suplimentarea cu  Cordyceps sinensis a imbunatatit performanta exercitiilor fizice. 

Considerat ca un adaptogen energizant, cordyceps poate ajuta la combaterea oboselii, poate trata durerile musculare si previne starile de slabiciune.

In cazul sportivilor de performanta, Cordyceps sinensis 400 mg ajuta la obtinerea unor performante fizice superioare.

Cordiceps 400mg stimuleaza direct producerea de celule NK (celulele Natural Killer), care sunt una dintre primele linii de aparare a organismului impotriva infectiilor si a bolilor.

Cordyceps sustine organismul in perioadele caracterizate de o imunitate scazuta, scazand perioada de refacere.

Ciupercile intaresc imunitatea si ajuta in caz de infectie bacteriana. Acestea sunt indicate in cazul persoanelor care au o imunitate scazuta ce determina anemii.

Mod de administrare Cordyceps sinensis 400 mg Bioline Sun Defense: o tableta de doua ori pe zi, pe stomacul gol sau inainte de masa, in cure de 21 zile, urmate de 7 zile pauza.

O cutie cu 30 comprimate de Cordyceps sinensis 400 mg Bioline Sun Defense avea la momentul analize pretul de aproximativ 28 lei.

Cordyceps sinensis 400 mg Bioline Sun Defense, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,00
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,40

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Cordyceps sinensis 400 mg (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,53
Certitudine - 0,30
Grad de inhibitie - 0,18

Emotia parerilor referitoare la Cordyceps sinensis 400 mg (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,54

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.